Dziewczyny dzis powtórzyłam test...zobaczcie
Gratulacje u mnie z rana negatyw a @ nadal nie ma
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny dzis powtórzyłam test...zobaczcie
Może jeszcze za wcześnie spokojnieGratulacje u mnie z rana negatyw a @ nadal nie ma
Teoretycznie 2 tygodnie od owulacji juzMoże jeszcze za wcześnie spokojnie
Gratulacje u mnie z rana negatyw a @ nadal nie ma
Daj sobie czas, zrób za kilka dni test jak okres nie przyjdzie to wtedy po paru dniach zróbTeoretycznie 2 tygodnie od owulacji juz
9 maja miałam miesiączkewięc z obliczeń wychodziloby 4 tydzień teraz. Więc w przyszłym tygodniu pójdę dla pewności. Boję się troszkę bo mam 33 lataA miesiączke kiedy ostatnią miałaś? Nie spiesz sie z wizytą u lekarza. Radze z własnego doświadczenia, poszłam 3 razy chyba do jednego lekarza raz sie okazał 4 tydzień bo był pęcherzyk ciążowy za 2 tygodnie robił usg przez brzuch stwierdził puste jajo płodowe a potem do innego za 2 dni poszłam i zdrowa ciąża. Różnicą wieku sie nie przejmuj szwagierka moja od najsratszej do najmłodszego jest 18 lat różnicy, po środku jest 13 latka i 4 latek. Spokojnie z różnicą wieku.
To i tak za szybko moim zdaniem. Męża siostra w zeszłym roku w grudniu urodziła a była po 40 i też później szła do lekarza. Z obliczeń wychodzi 4 tydzień i to według miesiączki, ale do zapłodnienia mogło dojść jakieś 10-14 dni później więc spokojnie poczekaj jeszcze. Ale zrobisz jak.uważasz9 maja miałam miesiączkewięc z obliczeń wychodziloby 4 tydzień teraz. Więc w przyszłym tygodniu pójdę dla pewności. Boję się troszkę bo mam 33 lata
Wolę iść wcześniej, wydaje mi się że owulacje miał wcześniej. Mam taką pracę że dobrze żebym już wiedziała dla pewności I spokojuTo i tak za szybko moim zdaniem. Męża siostra w zeszłym roku w grudniu urodziła a była po 40 i też później szła do lekarza. Z obliczeń wychodzi 4 tydzień i to według miesiączki, ale do zapłodnienia mogło dojść jakieś 10-14 dni później więc spokojnie poczekaj jeszcze. Ale zrobisz jak.uważasz
Jak praca taka to rozumiem, czasami słyszalam że już lekarz wypisuje, ja akurat miałam zwolnienie od rodzinnego ale z innego powodu nie ciąży.Wolę iść wcześniej, wydaje mi się że owulacje miał wcześniej. Mam taką pracę że dobrze żebym już wiedziała dla pewności I spokoju
Niestety dużo dzwigania jest w pracy więc wolę być spokojna I mieć pewnośćJak praca taka to rozumiem, czasami słyszalam że już lekarz wypisuje, ja akurat miałam zwolnienie od rodzinnego ale z innego powodu nie ciąży.