Mała.czarna
Fanka BB :)
Grarulacje ❤Dziewczyny dzis powtórzyłam test...zobaczcie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Grarulacje ❤Dziewczyny dzis powtórzyłam test...zobaczcie
Troszkę jestem wystraszona. Syn ma 12 lat taka długa przerwa. Nie wiem co i jak terazGrarulacje ❤
Spokojnie. Teraz mozesz jesli chcesz zrobic bete i kolejna po 48 h zeby zobaczyc czy dobrze przyrasta Do ginekologa w okolicy 6 tyg wtedy powinno byc cos widac. na usg chyba ze potrzebujesz jakies tabletki to wczeaniejTroszkę jestem wystraszona. Syn ma 12 lat taka długa przerwa. Nie wiem co i jak teraz
Jakie tabletki ? Nie wiem czy potrzebuje. Mam 33 lata starałam się 2 lata. Na betę nie mam jak przez moja durną robotęSpokojnie. Teraz mozesz jesli chcesz zrobic bete i kolejna po 48 h zeby zobaczyc czy dobrze przyrasta Do ginekologa w okolicy 6 tyg wtedy powinno byc cos widac. na usg chyba ze potrzebujesz jakies tabletki to wczeaniej
No np tarczyce jesli chorujesz duphaston jesli wiesz ze masz niski progesteron. Na pewno bierz kwas foliowy. Bete mpzesz zrobic o kazdej porze dniaJakie tabletki ? Nie wiem czy potrzebuje. Mam 33 lata starałam się 2 lata. Na betę nie mam jak przez moja durną robotę
U nas nie ma możliwości tego badania bo laboratorium tylko do 11. A tabletek to żadnych nie biorę do tej pory nie miałam potrzeby. A konieczna jest ta beta?No np tarczyce jesli chorujesz duphaston jesli wiesz ze masz niski progesteron. Na pewno bierz kwas foliowy. Bete mpzesz zrobic o kazdej porze dnia
Nie jest Wiele kobiet robi na poczatku zeby poteierdzic ciaze i zobaczyc czy sie rozwija kiedy na usg nic nie widacU nas nie ma możliwości tego badania bo laboratorium tylko do 11. A tabletek to żadnych nie biorę do tej pory nie miałam potrzeby. A konieczna jest ta beta?
Ahaa. Ja poczekam na wizytę umowie się chyba już na następny czwartek może już coś będzie wiadomoNie jest Wiele kobiet robi na poczatku zeby poteierdzic ciaze i zobaczyc czy sie rozwija kiedy na usg nic nie widac
Mam dokładnie to samo. Wczoraj mój zauważył, że mam dziwne piersi..takie większe i żyłki widać.Ja też mam klucia jajnika I pobolewania podbrzusza. Do tego często mnie mdli. I uczucie mokrości
A miesiączke kiedy ostatnią miałaś? Nie spiesz sie z wizytą u lekarza. Radze z własnego doświadczenia, poszłam 3 razy chyba do jednego lekarza raz sie okazał 4 tydzień bo był pęcherzyk ciążowy za 2 tygodnie robił usg przez brzuch stwierdził puste jajo płodowe a potem do innego za 2 dni poszłam i zdrowa ciąża. Różnicą wieku sie nie przejmuj szwagierka moja od najsratszej do najmłodszego jest 18 lat różnicy, po środku jest 13 latka i 4 latek. Spokojnie z różnicą wieku.Ahaa. Ja poczekam na wizytę umowie się chyba już na następny czwartek może już coś będzie wiadomo