To duży, życzę powodzenia, mam nadzieję że owocnie :*Hej Amica byłam u lekarza pęcherzyk ma 25 mm pojutrze mam zacząć brać duphaston i oczywiście regularne staranka zobaczymy co z tego wyjdzie
reklama
Hej Amica i jak się czujesz mnie dziś strasznie bolą jajniki chyba owulacja jest aż na tyłku nie umiem usiąśćTo duży, życzę powodzenia, mam nadzieję że owocnie :*
Hej Marika, mam takie mdłości że nie pytaj. Sapie jak lokomotywa jutro skończę 5. Czekam na wizytę bh zobaczyć jak to się rozwija. Objawy mam to na razie nie panikuje a no i zgaga mnie męczy :/Hej Amica i jak się czujesz mnie dziś strasznie bolą jajniki chyba owulacja jest aż na tyłku nie umiem usiąść
Nie siedź na tyłku tylko męża bajeruj
A powiem ci że nawet nie musze go bajerować on sam chodzi i się dopytuje czasami mam wrażenie jakby jemu bardziej zależało na tym dzidziusiu niż mi chociaż mi też zależy i to bardzo ale cieszy mnie to że widać po nim że chce tego tak bardzo przy dwóch pierwszych ciążach niby chciał ale bardziej ja a teraz jak szalony aż miło się patrzyHej Marika, mam takie mdłości że nie pytaj. Sapie jak lokomotywa jutro skończę 5. Czekam na wizytę bh zobaczyć jak to się rozwija. Objawy mam to na razie nie panikuje a no i zgaga mnie męczy :/
A powiedz mi jeszcze kiedy zaczęłaś czuć jakieś objawy po owulacji ?Hej Marika, mam takie mdłości że nie pytaj. Sapie jak lokomotywa jutro skończę 5. Czekam na wizytę bh zobaczyć jak to się rozwija. Objawy mam to na razie nie panikuje a no i zgaga mnie męczy :/
A powiedz mi jeszcze kiedy zaczęłaś czuć jakieś objawy po owulacji ?
To było jakieś z 6 dni po owulacji
A ile dni po owulacji robiłaś testTo było jakieś z 6 dni po owulacji
Było 9 dni po owulacji i wyszło dopiero ok 10 minut cień cienia. A dopiero 5 dni przed okresem dwie krechy.A ile dni po owulacji robiłaś test
Acha ja już se zamówiłam na allegro testy te czułe 10 UML i tak się zastanawiałam kiedy zrobić to może też spróbuję tak 9 dni po owulacjiByło 9 dni po owulacji i wyszło dopiero ok 10 minut cień cienia. A dopiero 5 dni przed okresem dwie krechy.
reklama
A jakie miałaś te pierwsze objawyTo było jakieś z 6 dni po owulacji