reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to mogą być objawy ciąży?

reklama
Testu nie robiłam, tylko wczoraj po południu, mega wyraźna kreska i mi wystarczy. Jak na razie @ brak a wizytę mam umówiona na 28.02 :)
No to gratuluję super oby teraz było wszystko dobrze:biggrin2:.
Ja mam do ginekologa teraz w piątek zobaczymy co mi powie mam nadzieję że nam się też w tym cyklu uda

A bierzesz coś, jakieś clostilbegyt itp. Może warto spróbować? Ilu dniowe masz cykle?
Miesiąc temu jak byłam u ginekologa to zalecił mi brać ovulomed max cykle mam zazwyczaj 27 dni jak w zegarku raz mi się zdażyło jakieś 4 miesiące temu że byl 30 dni. Ten ovulomed max z tego co ulotkę czytałam jest na uregulowanie cyklów na brak owulacji i zespół policystycznych jajników biorę to od miesiąca zostały mi dwie saszetki do tego folik narazie lekarz żadnych badań mi nie robił tylko kazał przyjść w połowie cyklu no i dlatego jutro idę i zobaczymy co tam wymyśli :biggrin2:

To skoro już wyrownalas cykle to może warto spróbować clostilbegyt na jajeczkowanie, i proponuję 11 dnia cyklu codziennie nie wypuszczać męża plus sex od tyłu no i oczywiście świeca. Tak ja zrobiłam i są dwie kreski. W poprzednim cyklu tak nie robiłam i nie było niestety kresek :) Daj znać po wizycie oczywiście :)
Trzymam kciuki i mam nadzieję że wszystkie zaciążycie i to jak najszybciej :*

To skoro już wyrownalas cykle to może warto spróbować clostilbegyt na jajeczkowanie, i proponuję 11 dnia cyklu codziennie nie wypuszczać męża plus sex od tyłu no i oczywiście świeca. Tak ja zrobiłam i są dwie kreski. W poprzednim cyklu tak nie robiłam i nie było niestety kresek :) Daj znać po wizycie oczywiście :)
Trzymam kciuki i mam nadzieję że wszystkie zaciążycie i to jak najszybciej :*
No właśnie na jajeczkowanie narazie mi kazał brać ten ovulomed max a jutro ide na usg zobaczyć czy jest pęcherzyk

reklama
Do góry