To było 13 lat temu i teraz pytanie czy się nie odnowiloOjej ale dobrze że wyleczone to trzymam tym bardziej kciuki żeby wam się udało napewno będzie dobrze
reklama
Acha czyli może się to nawracać tak nawet nie wiedziałam to może idź do lekarza żeby sprawdzić lepiej by było chyba wiedzieć wcześniej w razie czegoTo było 13 lat temu i teraz pytanie czy się nie odnowilo
No to napewno będzie dobrze musi być jestem z tobą i trzymam kciuki cały czas za nas obieJa byłam u lekarza według jej jest dobrze :/
No niestety tak jak przypuszczałam @ przyszła ale już się umuwilam do lekarza na USG w połowie cyklu zobaczymy co z tym moim jajeczkiem . A ty jak się dzisiaj czujesz ?Marika jak tam?
Przykro mi, trzymam kciuki za następny cykl :*No niestety tak jak przypuszczałam @ przyszła ale już się umuwilam do lekarza na USG w połowie cyklu zobaczymy co z tym moim jajeczkiem . A ty jak się dzisiaj czujesz ?
U mnie to ja już sama nie wiem, sutki bolą po bokach piersi również ale czy to nie za wcześnie na jakiekolwiek objawy 8 dni od owu
Ja mam nadzieję że jeszcze wogule nam się uda chociaż coraz mniej zaczynam w to wierzyć . Obawiam się trochę tego że mąż już nie bedzie mógł mieć dzieci pracuje jako spawacz już 12 lat a niewiem jak to jest u spawaczyPrzykro mi, trzymam kciuki za następny cykl :*
U mnie to ja już sama nie wiem, sutki bolą po bokach piersi również ale czy to nie za wcześnie na jakiekolwiek objawy 8 dni od owu
reklama
Hej MarikaJa mam nadzieję że jeszcze wogule nam się uda chociaż coraz mniej zaczynam w to wierzyć . Obawiam się trochę tego że mąż już nie bedzie mógł mieć dzieci pracuje jako spawacz już 12 lat a niewiem jak to jest u spawaczy
Zrobiłam testy i sama już nie wiem....
Pierwszy Pink z 11.02 po południu środkowy z 12 rano trzeci z 13po południu jutro idę na bete