reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to mogą być objawy ciąży?

reklama
No niestety tak jak przypuszczałam @ przyszła ale już się umuwilam do lekarza na USG w połowie cyklu zobaczymy co z tym moim jajeczkiem :biggrin2: . A ty jak się dzisiaj czujesz ?
Przykro mi, trzymam kciuki za następny cykl :*
U mnie to ja już sama nie wiem, sutki bolą po bokach piersi również ale czy to nie za wcześnie na jakiekolwiek objawy 8 dni od owu :(

Czasami kobiety czują tak wcześnie jakieś objawy ja będę teraz mocno trzymać kciuki za ciebie oby si udało :biggrin2:

Przykro mi, trzymam kciuki za następny cykl :*
U mnie to ja już sama nie wiem, sutki bolą po bokach piersi również ale czy to nie za wcześnie na jakiekolwiek objawy 8 dni od owu :(
Ja mam nadzieję że jeszcze wogule nam się uda chociaż coraz mniej zaczynam w to wierzyć . Obawiam się trochę tego że mąż już nie bedzie mógł mieć dzieci pracuje jako spawacz już 12 lat a niewiem jak to jest u spawaczy

reklama
Ja mam nadzieję że jeszcze wogule nam się uda chociaż coraz mniej zaczynam w to wierzyć . Obawiam się trochę tego że mąż już nie bedzie mógł mieć dzieci pracuje jako spawacz już 12 lat a niewiem jak to jest u spawaczy
Hej Marika
Zrobiłam testy :ninja2: i sama już nie wiem....
20190213_135257.jpg

Pierwszy Pink z 11.02 po południu środkowy z 12 rano trzeci z 13po południu :dry: jutro idę na bete

Do góry