reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to mogą być objawy ciąży?

Jak zaszłam z synem wyjechaliśmy z m nad morze i tam poszłam spać i miałam sen że moim dzieckiem był robaczek dbałam o niego itd. aż mi go zabrali i ja tak strasznie płakałam. Teraz też miałam podobny sen lecz to już nie był robaczek tylko mały piesek i też mi za drzwiami ktoś zabarl to daje mi jakąś nadzieję. Kiedyś czytałam że jak kobiety znajdą w ciążę to mogą mu się przytrafić takie sny. To takie banalne ale mam przykład z synem, wtedy jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży.
A i jeszcze z moich przypadłości to jestem strasznie zakręcona ktoś coś do mnie mówi a ja nie rozumiem kompletnie nic. Patrzę się na kogoś i się zastanawiam o co chodzi gdzie jest wszystko jasne a w moim przypadku to dziwna sprawa :)

reklama
Brzuch mnie pobolewa już jak na okres takie ciągnięcia dziwne :/ nie wiem o co chodzi.
Ja zazwyczaj to nie mam żadnych boli tak delikatnie brzuch i plecy przed samym krwawieni zabolą a tak to nawet nie czuje kiedy dostałam.
Miałam w tym miesiącu z prawego jajnika owu i mnie tak zakuło, piersi większe sutki bolą żyły wyszły ale czy to ciąża :( mój M mnie pociesza że się udało ale te czekanie mnie dobija :(
To może akurat się udało :-) :)Trzeba mieć nadzieję do samego końca ale fakt te czekanie dobija mam nadzieję że już niedługo będziemy się cieszyły z dwóch kreseczek :biggrin2:

Jak zaszłam z synem wyjechaliśmy z m nad morze i tam poszłam spać i miałam sen że moim dzieckiem był robaczek dbałam o niego itd. aż mi go zabrali i ja tak strasznie płakałam. Teraz też miałam podobny sen lecz to już nie był robaczek tylko mały piesek i też mi za drzwiami ktoś zabarl to daje mi jakąś nadzieję. Kiedyś czytałam że jak kobiety znajdą w ciążę to mogą mu się przytrafić takie sny. To takie banalne ale mam przykład z synem, wtedy jeszcze nie wiedziałam że jestem w ciąży.
A i jeszcze z moich przypadłości to jestem strasznie zakręcona ktoś coś do mnie mówi a ja nie rozumiem kompletnie nic. Patrzę się na kogoś i się zastanawiam o co chodzi gdzie jest wszystko jasne a w moim przypadku to dziwna sprawa :)
No z tym akurat ja niemam żadnych doświadczeń tak szczerze mówiąc to nawet nie pamiętam czy mialam jakieś dziwne sny na początku ciąży :biggrin2:

Oj
Jej jak ja bardzo bym chciała :(
Ja też tym bardziej że teraz widzę że mężowi bardziej zależy w sumie to on zaczął namawiać mnie na kolejnego bobaska ja na początku za bardzo nie chciałam bałam się trochę że sobie nie poradzę ale po przemyśleniu wszystkiego stwierdziłam że tak chce bardzo :biggrin2:

Ja jestem po rozwodzie i mam nowego partnera i chcielibyśmy swoje wspólne maleństwo. Na początku też sceptycznie do tego pochodziłam, ale teraz to juz moja obsesja :)

To nasz drugi cykl. Ale my ogólnie nie stosujemy od dawna żadnego zabezpieczenia, ja mam problemy z zajściem w ciążę, kiedyś miałam endonetrioze wyleczona operacyjne przed synem.

reklama
To nasz drugi cykl. Ale my ogólnie nie stosujemy od dawna żadnego zabezpieczenia, ja mam problemy z zajściem w ciążę, kiedyś miałam endonetrioze wyleczona operacyjne przed synem.
Ojej ale dobrze że wyleczone to trzymam tym bardziej kciuki żeby wam się udało napewno będzie dobrze :)

Do góry