Nie, nie robiłam mój M chce abym jutro poszła na bete hcg. Jutro mija 8 dni od owulacji więc już coś powinno być. Ja mam wciąż te jakby skurcze delikatne brzucha wzięłam nospeWzdęcia nie czuje tylko te kłucia. Ale apetyt mam to wzdęcia mogą się pojawić hihi. Amica a ty testu jeszcze nie robiłaś żadnego?
reklama
Ja miałam bóle pleców na dole ale to w pracy, prace mam stojąca więc pewnie stąd te bóleWiesz co czuje. Ból pleców w dolnej części. Tak jakby przy okresie miałam takie. Co mnie dezorientuje, ale do okresu planowo 8 dni.
wesa
Fanka BB :)
Robiłaś betę. Bardzo mnie boli brzuch jak na okres. Do okresu jeszcze tydzień. Jak u ciebie?Nie, nie robiłam mój M chce abym jutro poszła na bete hcg. Jutro mija 8 dni od owulacji więc już coś powinno być. Ja mam wciąż te jakby skurcze delikatne brzucha wzięłam nospe
Zrobiłam i wyszło 1.5 więc dzidzi nie będzie albo za szybko zrobiłam beteRobiłaś betę. Bardzo mnie boli brzuch jak na okres. Do okresu jeszcze tydzień. Jak u ciebie?
wesa
Coś czuję że u mnie też nici. Ale widzę że jedziemy podobnym cyklem to pod koniec miesiąca znów płodne i podziałamy.Zrobiłam i wyszło 1.5 więc dzidzi nie będzie albo za szybko zrobiłam bete
Hej, ja już sama nie wiem co ja mam myśleć. :/ Cycki mnie bolą, na dole mokto że masakra, normalnie potop, piersi całe w żyłach i jestem na sto procent pewna że w tamtym cyklu tak nie było, bo czekam na dzidzi z utęsknieniem i obserwuje swój organizm codziennie.
Jak się czujesz?Coś czuję że u mnie też nici. Ale widzę że jedziemy podobnym cyklem to pod koniec miesiąca znów płodne i podziałamy.
reklama
wesa
Wszystko w normie. Myślę że nic z tego. A u ciebie?Jak się czujesz?