reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża?

Witam. Biore tabletki antykoncepcyjne od ponad 4 lat. Ok tygodnia temu zaczely mnie boleć piersi, myślałam, że standardowo na okres który powinnam dostać wczoraj. Nigdy nie spóźniał mi się nawet o jeden dzień. Żadnych dodatkowych objawów nie ma jednak na teście wychodzi blada druga kreska. Czy jest możliwa ciąża, mimo ledwo widocznej drugiej kreski ?

Załączniki

• photo_editor_1499351894330.jpg
    photo_editor_1499351894330.jpg
    401,2 KB · Wyświetleń: 200
reklama
Jak najbardziej tak ale dla pewnosci udaj sie na badanie beta hcg.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Popieram dziewczyny;) tez tak mialam ;)IMG_20170622_193819.jpg

Załączniki

• IMG_20170622_193819.jpg
    IMG_20170622_193819.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 169
Ciaza na bank
Nawet bladej nie ma prawa byc jak ciazy nie ma;)
Ja mialam bledsza pierwszy test:)
Później juz granatowe;P
Wczesna ciaza niski poziom beta hcg dlatego.

Zrob beta;)

cześć ☺
ja miałam jeszcze mniej widoczną kreske i jestem teraz w 23 tc ☺
musi to być wczesna ciąża, zrób test bhcg z krwi aby potwierdzić który tydzień ☺
gratulacje

reklama
Witam. Biore tabletki antykoncepcyjne od ponad 4 lat. Ok tygodnia temu zaczely mnie boleć piersi, myślałam, że standardowo na okres który powinnam dostać wczoraj. Nigdy nie spóźniał mi się nawet o jeden dzień. Żadnych dodatkowych objawów nie ma jednak na teście wychodzi blada druga kreska. Czy jest możliwa ciąża, mimo ledwo widocznej drugiej kreski ?

Też wydaje się mi, że to ciąża. Ja raz miałam pół drugiej kreski i wtedy ciąży nie było- jakiś popsuty test się mi trafił. Dlatego moim zdaniem, by nie mieć wątpliwości co do tego, czy kreska jest, czy nie, albo czy jej cień się pojawia, warto wykonać bhcg z krwi.
A przy antykoncepcji to jej skuteczność, poza ominięcie tabletki, część leków obniża. Może stosowałas jakieś preparaty /brałas antybiotyk?

Do góry