Około 20 października kochałam się z moim chłopakiem (według kalendarzyka przypadło to na dzień owulacji). Tabletki antykoncepcyjne (dwuskładnikowe) biorę od ponad roku systematycznie, jednak około 6 dni przed naszym zbliżeniem wymiotowałam (około 3/4h po wzięciu tabletki). Wczoraj przypadł dzień okresu i miałam niewielkie krwawienia koloru żywo czerwonego ze śluzem do dzisiaj. Czy to może oznaczać, że jestem w ciąży?
reklama
Ewelinamalina89
Zaangażowana w BB
Nie
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Po pierwsze - ulotka tabletek.
Tam masz informację, co w przypadku wymiotów i biegunki.
Po drugie - przy regularnym braniu tabletek ryzyko ciąży jest znikome, a "dziwny" okres mógł być spowodowany Twoim nakręcaniem się.
A jeśli i tak się obawiasz - zrób test ciążowy, a najlepiej od razu betę, żebyś się nie doszukiwała kresek na siłę.
Tam masz informację, co w przypadku wymiotów i biegunki.
Po drugie - przy regularnym braniu tabletek ryzyko ciąży jest znikome, a "dziwny" okres mógł być spowodowany Twoim nakręcaniem się.
A jeśli i tak się obawiasz - zrób test ciążowy, a najlepiej od razu betę, żebyś się nie doszukiwała kresek na siłę.
karolinakarolina204@gmail
Początkująca w BB
Hej dziewczyny, tydzień czasu spóźnia mi się okres, robiłam już 5 testów każdy negatywny mimo, że po czasie wpierałam sobie że jest tam druga kreska ale widziałam ją tylko ja, ostatnio zrobiłam test elektroniczny i on również pokazał brak ciąży. Zaczęły od paru dni mnie boleć piersi, głównie sutki przy dotyku i mam dziwne zgrubienie pod pachą, co jest też odczuwalne oraz bardzo widoczne żyły na właśnie od pachy w dół, oraz na jednej piersi ale przed okresem równiez na piersiach zawsze miałam, lecz nigdy właśnie nie na rękach, mierze sobie temp rano i zawsze mam 36,3/36,4 jak myślicie co to może być?
reklama