reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czy to ciąża?

Hej,nigdy nie pisałam na takich forach nic, ale bardzo mnie to zastanawia i liczę na pomoc, tych którzy są doświadczeni.
Uprawiałam seks, podczas którego myśle, ze mogło dojść do zapłodnienia 3 tygodnie temu. Nie jestem pewna czy to był dzień owulacji, ponieważ kalendarzyki i obliczenia w internecie wszystkie pokazują inaczej, tak samo jak moje ciało, bo tak jak w owulacje ból jajnika miałam właśnie dzień przed tym stosunkiem, a kalendarzyk pokazuje, ze owulacja była 3 dni później. Tak czy siak uprawialiśmy seks bez zabezpieczeń w te właśnie dni około owoluacyjne. Jednak zrobiłam 10 dni później test ciążowy, który wyszedł negatywny, wiec uznałam, ze albo za wcześnie albo po prostu nie jestem w ciąży. Teraz okres powinnam dostać 6 dni temu, nadal go nie mam, czasem zdarzało się ze mi się spóźniał ale to głównie wtedy, gdy miałam jakieś stresujące sytuacje w danym miesiącu ale w tym raczej nie było nic takiego, mam niektóre objawy okresowe ale znacznie słabsze i chcialam się dowiedziec jak sądzicie czy tamten test był za wcześnie zrobiony dlatego wyszedł negatywnie, czy teraz jeżeli zrobię test będzie wiarygodny czy może jeszcze poczekać na okres i jeszcze później zrobić test?

reklama
reklama
Do góry