Klaudipatty
Fanka BB :)
Akurat czytałam dla Pani wiadomości z tym że kreska pokazała się od razu a nie po dłuższym czasie więc zapytałam a Pani nie musiała dodawać zbędnego komentarza.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale czemu się tak pieklisz? To dość powszechna, medyczna teoria, że po cc trzeba nieco odczekać z następną ciążą. Dziewczyny odpisały, że testy nie wskazują na ciążę, rada o antykoncepcji nie wynika ze złej woli, serio.Akurat czytałam dla Pani wiadomości z tym że kreska pokazała się od razu a nie po dłuższym czasie więc zapytałam a Pani nie musiała dodawać zbędnego komentarza.
Ale czemu się tak pieklisz? To dość powszechna, medyczna teoria, że po cc trzeba nieco odczekać z następną ciążą. Dziewczyny odpisały, że testy nie wskazują na ciążę, rada o antykoncepcji nie wynika ze złej woli, serio.
Jesteśmy na mało oficjalnym kanale jakim jest forum, nie oszukujmy się. Grzeczniej proszę.Nie jesteśmy na Ty droga Pani. A to kiedy będę chciała zajść w ciążę to moja sprawa. Żegnam!
Grzeczniej to niech Pani będzie bo pouczenia proszę zostawić dla siebie.Jesteśmy na mało oficjalnym kanale jakim jest forum, nie oszukujmy się. Grzeczniej proszę.
Nikogo nie pouczam.Grzeczniej to niech Pani będzie bo pouczenia proszę zostawić dla siebie.
Nikogo nie pouczam.