- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Test wygląda na negatywny, ale w 100% popieram @frez.ja1987 - umów się do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne, są takie dla kobiet karmiących
Klaudipatty
Fanka BB :)
Test wygląda na negatywny, ale w 100% popieram @frez.ja1987 - umów się do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne, są takie dla kobiet karmiących
Ja tu nie szukam porad odnośnie tabletek antykoncepcyjnych bo to moja sprawa czy chce je brać czy też nie prosiłam o opinię odnośnie testu a nie antykoncepcjiTest wygląda na negatywny, ale w 100% popieram @frez.ja1987 - umów się do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne, są takie dla kobiet karmiących
Klaudipatty
A skąd podejrzenie, że jesteś w ciąży? Test 1 jest zalany a drugi negatywny.
I dziewczyny dobrze piszą o antykoncepcji bo dla mnie byłoby to skrajnie nieodpowiedzialne zajść w tak krótkim czasie po porodzie w kolejną ciążę.
Klaudipatty
To nie jest Pani sprawa kiedy zdecyduje o kolejnej ciąży. I nie przypominam sobie abyśmy były na Ty.
Klaudipatty
I nikt nie prosił Pani o pouczanie bo jestem dorosła i wiem co mam robić. A Pani komentarz jest zbędnyA skąd podejrzenie, że jesteś w ciąży? Test 1 jest zalany a drugi negatywny.
I dziewczyny dobrze piszą o antykoncepcji bo dla mnie byłoby to skrajnie nieodpowiedzialne zajść w tak krótkim czasie po porodzie w kolejną ciążę.
B
BBP
Gość
Ale jak widać nie potrafi Pani przeczytać instrukcji dołączonej do testu ani poprawnie go wykonać i odczytać.I nikt nie prosił Pani o pouczanie bo jestem dorosła i wiem co mam robić. A Pani komentarz jest zbędny
reklama
Klaudipatty
Ale jak widać nie potrafi Pani przeczytać instrukcji dołączonej do testu ani poprawnie go wykonać i odczytać.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.