reklama
Aewea
Fanka BB :)
Dla pewności podejdź do laboratorium i zrób sobie beta HCG z krwi. Nie ma sensu iść do lekarza za wcześnie, bo nic nie zobaczy. Jak będziesz miał wyniki krwi i potwierdza ciąże to lekarz jest w stanie cokolwiek zobaczyć przy wartości powyżej 1500. Jeżeli to nie ciąża to przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz i ginekolog również więcej Ci powie. Według mnie pierwszy krok to pobranie krwi.
Hej. Cykle trwają zazwyczaj ponad 30 dni.Cześć, wynik odczytany w czasie?
Jak długie masz cykle?
Kreska jest widoczna, słaba ale jest.
Może masz możliwość iść na betę przed terminem?
Niestety nie zdążę iść na inne badanie. :/
basia.sinkiewicz
Ja tam widzę drugą krechę !
Aewea
lekarz i tak za dużo Ci nie powie, wiec wydaje mi się, że nie ma sensu iść…Hej. Cykle trwają zazwyczaj ponad 30 dni.
Aewea
jutro rano powtórz sobie test z porannego moczu, a czy te 5 testów, wyglądały tak samo i czy były tej samej firmy?lekarz i tak za dużo Ci nie powie, wiec wydaje mi się, że nie ma sensu iść…
test wyglada jak dla mnie pozytywny. Owulacja mogła się przesunąć, szkoda ze nie masz możności zrobienia bety, ale skoro inne 5 były również pozytywne to coś jest na rzeczy w jakich odstępach robiłaś testy?Hej. Cykle trwają zazwyczaj ponad 30 dni.
Różne firmy. Płytkowe i strumieniowe. Różne stężenia. Wyglądają bardzo podobnie. Coś widać, lecz jest to słaba kreska.jutro rano powtórz sobie test z porannego moczu, a czy te 5 testów, wyglądały tak samo i czy były tej samej firmy?
reklama
1 wczoraj rano, 2 wieczorem. 1 dziś rano, 1 wieczorem. Mam jeszcze jeden na jutro rano.test wyglada jak dla mnie pozytywny. Owulacja mogła się przesunąć, szkoda ze nie masz możności zrobienia bety, ale skoro inne 5 były również pozytywne to coś jest na rzeczy w jakich odstępach robiłaś testy?