Poczekaj z tym testem do piątku i zrób go z rana, kreska powinna być już trochę bardziej ciemniejsza.1 wczoraj rano, 2 wieczorem. 1 dziś rano, 1 wieczorem. Mam jeszcze jeden na jutro rano.
reklama
Aewea
Fanka BB :)
w takim razie beta jest na bardzo niskim poziomie. Tak jak wyżej owulacja mogła się przesunąć i tak się zdążą w nieregularnych cyklach. Na spokojnie powtórz sobie test jutro rano z porannego moczu. Co do wizyty u lekarza i tak pewnie dostaniesz skierowanie na badanie z krwi. Jeżeli nie płacisz za wizytę to idź. Jak wizyta prywatnie to nie ma sensu tak wcześnie, bo lekarz nie potwierdzi ciazy bez wyniku z krwi, a na usg nic nie zobaczy.Różne firmy. Płytkowe i strumieniowe. Różne stężenia. Wyglądają bardzo podobnie. Coś widać, lecz jest to słaba kreska.
A jak nie wytrzymasz do piątku to zrozumiałePoczekaj z tym testem do piątku i zrób go z rana, kreska powinna być już trochę bardziej ciemniejsza.
Aewea
ja tam robiłam testy jak głupia na początku i rano i wieczorem przez kilka dni wiecA jak nie wytrzymasz do piątku to zrozumiałe
Haha ja tak samo miałamja tam robiłam testy jak głupia na początku i rano i wieczorem przez kilka dni wiec
Aewea
na spokojnie, zrób jeszcze test i koniecznie spróbuj zrobić badanie z krwiW takim razie odwołam wizytę. Dziękuję
reklama