reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

wow ale masz wysoką temp!!! może przeziębiona jesteś??? temp w ciągu dnia się nie liczy... ja też chyba zacznę mierzyć ale najpierw muszę kupić termometr..;)

Ja mierze starym, dobrym, niezawodnym rtęciowym termometrem.. Do elektrycznych nie mam za grosz zaufania. Ale chyba już się nabyć rtęciowców nie da ;] Kochana, nie jestem przeziębiona.. Temp. "tam" wynosi 37,7 st., a normalna mierzona pod pachą wynosi u mnie 36,7 st. Jutro rano zmierze "tam" ;) Może mam owulacje?? ;D hehe

reklama
To plamienie, jeśli wcześniej nie było owulacji mogłaś mieć śródcykliczne i podczas niego owulację.. taka temperatura jak piszesz, to raczej po występuję, bo na owulację spada, zresztą w I fazie cyklu jest niższa a na II rośnie.. musiałabyś cały czas mierzyć temperaturę by cokolwiek wywnioskować, bo z jednej czy kilku raczej nic z tego nie będzie..

Ja testów nie kupuję, wystarczy mi samoobserwacja. Kiedyś robiłam.. może na następny cykl dla frajdy też sobie zrobie :D

Bafinka ale mysle ze warto sprobowac skoro masz nieregularne i dluzsze niz 28dni to zacznij robic w 12dc ja bym sporobowala chociaz raz moze akurat to bedzie szczesliwy cykl:)

hej...
może któras mi coś wyjaśni bo nie czaje:-) a mianowicie wczoraj byłam u gina dzis mam 12 dc i jutro mam znów się do niej zgłośic, mówi że w prawym jajniku mam pęcherzyk 14mm, jaki duży musi byc w dzień owulacji bo nie mam zielonego pojęcia...

Hej kochane! Co tu taka cisza? Dziś mierzyłam temp. rano i miałam 37,2 st. Ale mam pytanie. Jak się prowadzi obserwację śluzu, to od czasu gdy temp. rośnie do 37+ st. to jaki powinien być? Może któraś wie.. Ja mam biało-kremowy, gęsty..

reklama
hej kobietki:)
juz wrocilam z wojazy:)))) bylo fajnie i to tyle z dobrych wiadomosci, bo @ niestety przylazla... i to na poczatku wyjazdu;/
dzis mam 12 dc i pozostaje mi tylko czekac co tym razem wyniknie.
poczytalam was troszke, przykro mi, ze nam nie wychodzi, ale grunt to dobre nastawienie :)

Do góry