reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Dziewczyny mam do was pytanko oststnio mialam badania i okazalo sie ze mam bakterie w moczy.Lekarz zapisal mi proxacin500 i globulki naszczescie lagodne bo podejrzewam ze moglabym byc w ciazy.Tabl bralam 3dni bo odstawiam bo sie boje ze mogłyby zaszkodzic dziecku,Dzis mam 24 dc a cykle ma 25,26dniowe co byscie zrobiły na moim miejscu.Pobolewa mnie brzuch, piersi tkliwe i temp cale ostatnie 11 dni 37,1 pomocy.Lekarza oczywiscie poinformowalam o moich podejrzeniach ale wydaje mi sie on troche niekompetntny i nie ma za dobrej opini

reklama
Dziewczyny mam do was pytanko oststnio mialam badania i okazalo sie ze mam bakterie w moczy.Lekarz zapisal mi proxacin500 i globulki naszczescie lagodne bo podejrzewam ze moglabym byc w ciazy.Tabl bralam 3dni bo odstawiam bo sie boje ze mogłyby zaszkodzic dziecku,Dzis mam 24 dc a cykle ma 25,26dniowe co byscie zrobiły na moim miejscu.Pobolewa mnie brzuch, piersi tkliwe i temp cale ostatnie 11 dni 37,1 pomocy.Lekarza oczywiscie poinformowalam o moich podejrzeniach ale wydaje mi sie on troche niekompetntny i nie ma za dobrej opini

Temp spada dopiero 1-2 dni przed lub w dzień spodziewanej miesiączki, jeżeli to nie ciąża. Jeżeli za 2-3 dni dalej będzie ponad 37 st, to wtedy możesz się tym sugerować. Zrób test, może już coś na nim wyjśc, bo cykle masz krótkie.

Witam!!!
Byłam dzis u lekarza bo juz z niepewnosci tracilam glowe, teraz juz wiem na 100000%, że moja fasolka ma 6 tygodni. Jestem dzisiaj najszczesliwsza na swiecie.
Życze wam wszystkim kobietki tego, napewno wam sie uda. U mnie trwało to 2 lata i kilka miesiecy ale było warto.
Pozdrawiam.

kochana klaudoos dziś mój 41dc i @ nadal nie mam... objawów żadnych również.. przynajmniej tak mi się wydaje... na kolejne usg ide w czwartek może tym razem ginek coś zobaczy a jak nie to pewnie coś na wywołanie mi da....
a ty kochana jak się czujesz? jak twój synuś wyniki dobre? jak będzie miał na imie?

Bafinka, my to mamy przerąbane :no: u mnie dziś 40 dzień cyklu i też @ nie widać, w ciąży nie jestem na bank.
Nie wiem co robić, czy pobrać parę dni luteinę czy poczekać aż cykl się sam zakończy...ale to może trwać wieki...
Może chociaż u Ciebie to ciąża, bo u mnie nie ma szansy.

Witajcie, jestem tu nowa.. Mam 23 lata i podejrzewam, że znów mogę być w ciąży, choć dla mnie to by była niespodzianka, gdyż wg lekarzy, mój partner ma niewielkie szanse na potomstwo, ale wracając.. uparłam się i test robię pojutrze. Chciałabym jednak poznać Waszą opinię.. poprzednia miesiączka wzbudziła moje zainteresowanie - była dość skąpa.. 11ego września pojawiło się plamienie [w ramach kolejnej miesiączki], które wczoraj właściwie się skończyło. Bardziej przypominało to "jogurt truskawkowy" i brązowe plamienie niż cokolwiek innego.. zmierzyłam dziś - w 3 dniu "miesiączki" temperaturę w pochwie - 37,1.. doszły do tego od kilku dni "wieczorne" mdłości, ale zwalam to na stres i niezbyt regularne jedzenie..
Kochane, nim zrobię test... jakie jest wasze zdanie?
Szansa na zajście była niewielka, kochaliśmy się owszem, bez zabezpieczenia, ale w dni niepłodne, a jak wspominałam, mój partner wg lekarzy ma marne szanse na dziecko.. czyżbyśmy mieli szansę na mały CUD??

ps: byłoby to moje drugie dziecko.. mam prawie 3 letnią córkę z byłym partnerem, który zostawił mnie jak zaszłam w ciążę.. strasznie teraz to wszystko jest dla mnie stresujące, że głupieję..

reklama
Do góry