reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Hej dziewczyny,
Byłam wczoraj na becie i wynosiła 23,9. To był dopiero 24 dzień cyklu. Zastanawiam się, czy pojechać już jutro, żeby zobaczyć przyrost po 48 godzinach czy poczekać dłużej. 🤔

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny,
Byłam wczoraj na becie i wynosiła 23,9. To był dopiero 24 dzień cyklu. Zastanawiam się, czy pojechać już jutro, żeby zobaczyć przyrost po 48 godzinach czy poczekać dłużej. 🤔
Ja bym zapewne pojechała, ale to ja :D
Możesz spróbować za tydzień - półtora, aby wiedzieć kiedy +- będzie wynosiłą 1000, aby iśc do lekarza.

No właśnie ja to też ja i chyba pojadę 😂 a za tydzień kolejny raz.
Szczególnie, że ostatnim razem przyrost był za niski i progesteron bardzo spadał, po czym było poronienie… tym razem nie chcę się denerwować. Za to biorę już od wczoraj luteinę.

Hej, chciałabym poprosić o wasza opinie, stosunek odbył się 26 marca zsunęła się prezerwatywa byla we mnie a wszystko na pościeli , @ miałam dostać 29 marca, spóźnia się akutalnie 20 dni. Robiłam 5 testów każdy negatywny ani jednej kreski dodam ze nie mam objawów, moje cykle trwały ok.36-42 dni dzis 66 dni dodam ze się bardzo stresuje nie chciałabym dziecka jakieś porady?

Hej, chciałabym poprosić o wasza opinie, stosunek odbył się 26 marca zsunęła się prezerwatywa byla we mnie a wszystko na pościeli , @ miałam dostać 29 marca, spóźnia się akutalnie 20 dni. Robiłam 5 testów każdy negatywny ani jednej kreski dodam ze nie mam objawów, moje cykle trwały ok.36-42 dni dzis 66 dni dodam ze się bardzo stresuje nie chciałabym dziecka jakieś porady?
Ale na jakie porady liczysz?

Tu nie ma co radzić :)
Do ginekologa podejść, aby zobaczył, czt Wszytsko ok.
Możliwe, że to wina stresu, ale może cos innego.

reklama
Do góry