reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Dziewczyny pomocy.
Jest już 34 dzień cyklu i zaczęły mi się plamienia, właściwie to to jest jasnoróżowa wydzielina bardziej w pochwie niż na bieliźnie. Robiłam dwa testy i oba wyszły negatywne. Oczywiście w poniedziałek wybieram się na betę ale powiedzcie czy mam się cieszyć czy jednak nie robić sobie nadziei. Staramy się już 4 lata więc może już wyolbrzymiam te objawy. Okresu jednak brak więc coś się dzieje. Jak to u Was było?

Dziewczyny pomocy.
Jest już 34 dzień cyklu i zaczęły mi się plamienia, właściwie to to jest jasnoróżowa wydzielina bardziej w pochwie niż na bieliźnie. Robiłam dwa testy i oba wyszły negatywne. Oczywiście w poniedziałek wybieram się na betę ale powiedzcie czy mam się cieszyć czy jednak nie robić sobie nadziei. Staramy się już 4 lata więc może już wyolbrzymiam te objawy. Okresu jednak brak więc coś się dzieje. Jak to u Was było?
wszystko zależy jakie masz cykle, ale jeżeli testy są negatywne, a zaczyna się plamienie to raczej stawiałabym na zaczynający się okres. Oczywiście testy mogą się mylić i do czasu jak się nie zacznie krwawienie zawsze jest szansa.

Dziewczyny pomocy.
To zależy czy cykle regularne itp. ja miałam takie plamienia przy zaburzeniach i torbielach więc jak beta będzie ujemna to tylko ginekolog;)

Hej.jestem tu nowa😊 właśnie zrobiłam test jest blada a właściwie wcale nie taka blada druga kreska.Dzis 26 dc mam ,4 dni do spodziewanej @.Jestem w takim szoku drugi cykl starań.

Szok,patrzę i nie wierzę...
Z objawów lekko odczuwam brzuch jak na okres od 2-3 dni,lekkie kłucia i osłabienie,zero bólu cycków,wczoraj zrobiły mi się dwa duże pryszcze podskórne byłam pewna że przed @.
Od tak trzech dni trochę też mnie mdli ale nie jakoś mocno.Poza tym nic się nie dzieje...rany chwała zakupom e Rossmanie...pobiegłam po pastę do zębów i tak odruchowo wzięłam dwa testy🤭

reklama
Szok,patrzę i nie wierzę...
Z objawów lekko odczuwam brzuch jak na okres od 2-3 dni,lekkie kłucia i osłabienie,zero bólu cycków,wczoraj zrobiły mi się dwa duże pryszcze podskórne byłam pewna że przed @.
Od tak trzech dni trochę też mnie mdli ale nie jakoś mocno.Poza tym nic się nie dzieje...rany chwała zakupom e Rossmanie...pobiegłam po pastę do zębów i tak odruchowo wzięłam dwa testy🤭
Super :) oby tych pozytywnych objawów było więcej niż tych nieprzyjemnych:D

Do góry