reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Ja nawet nie domyśliłem się ze jestem w ciąży. test robiłam 4 dni po tym jak @ nie przyszła z myślą ze i tak się nie udało, Ale udało się i teraz wiem ze pierwszymi objawami było zmęczenie ,byliśmy akurat na wakacjach a ja cały czas mogłam spalać i swędzące sutki. Później przyszła bolesność piersi lekkie zawroty głowy a dziś w 6t6d pojawił się metaliczny posmak w buzi. :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Czy zachcianki na śledzie w occie i ogórki kiszone po słoiku dziennie. Zwiększony apetyt. Temperatura skaczaca. Kremowy śluz biały.

Jestem dwa dni przed @.

Zgaga i niestrawność i ten apetyt od tygodnia.

Co sądzicie może mieć związek z ewentualna ciążą?

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny.. Jestem 2 dni przed @ i sie tak zastanawiam czy przypadkiem nie jestem w ciąży..@ była 28.07..11 lub 12.08. była owu..kochalismy sie z mezem 12...15 mialam bol podbrzusza sluz z nitkami krwi..biegunka..17,18,19 po przebudzeniu mialam karuzele w glowie..zawroty jak wstawalam czulam sie jak pijana doslownie..bolace piersi juz od paru dni..wydety brzuch a od wczoraj ucisk na pecherz...mam wrazenie ze co chwile chce mi sie siusiu... co o tym myslicie?? pewnie sobie wmawiam..

Hej. A mi sie spóźnia 8 dni. Robilam testy z moczu i negatywne. Jutro ide zrobić badanie z krwi. Cieszyla bym sie bardzo.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

hej, zastanawiam się czy mogę być w ciąży. Kochałam się z chłopakiem 29.07 z zabezpieczeniem i 4.08 miałam normalny okres. Jednak mimo to jakoś wszystko mi się wydaje dziwne. Kilka dni temu czułam takie dziwne uczucie w przełyku, możliwe że była to zgaga, a od jakichś 3 dni mam straszne gazy. Wcześniej też czasem były ale teraz to przesada. Dziś po śniadaniu i kawie zrobiło mi się niedobrze. Dodatkowo ciągle latam do wc, a dziś nie tylko na siusiu. Gdzieś w tamtym tygodniu swędział mnie brzuch tak dziwnie, a nigdy tak nie miałam. Nie wiem czy mogę być w ciąży, bo już tyle się naczytałam o objawach... Nie widzę też zmiany w piersiach. Jeśli chodzi o śluz to 16 dc miałam taki wodnisty przeźroczysty z białawym (wtedy też czułam lekkie kłucia w podbrzuszu). Zwykle w czasie około owulacyjnym był przeźroczysty przez 2-3 dni, a teraz tylko jeden dzień, bo później był biały i lepki. Dziś póki co jest sucho, chociaż mam uczucie jakby mokro było. Czy jest szansa ze to ciąża?

Ostatnia edycja:
Objawow tyle ile kobiet..nawet jezeli ktos Ci powie ze takie objawy mial w ciazy i ze na bank jestes w ciazy uwierzysz?

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Powracam do Was . I opowiem. Tak ja pisałem wcześniej. Żona ostatni okres miała 10 Maja. Pod koniec czerwca zrobiła 3 testy - wszystkie negatywne. Potem bete i wynik 225 powtorzony potem dwukrotnie i wynik <2 . Żona była u ginekologa i dał Jej tabletki Na wywołanie okresu . Jednak przedtem zalecił badania hormonalne. Ale wyszło ze Żona nie poszła - zawirowania w pracy etc. Historia długa i nie będę opowiadac. W każdym raZie okresu nie ma po dziś dzień i dlatego kupiłem wczoraj test. I od razu wyszły dwie wyraźne kreski. Dziś tez kupiłem test innej marki. I również pozytywny . Dwie wyraźne kreski. Ktoś podpowie o co kaman ? Mozliwe zeby owulacja sie tak bardzo przesunela i doszlo do zaplodnienia tak pozno ? Jutro idziemy Na beta.

Pozdrowienia.

reklama
Witam. Powracam do Was . I opowiem. Tak ja pisałem wcześniej. Żona ostatni okres miała 10 Maja. Pod koniec czerwca zrobiła 3 testy - wszystkie negatywne. Potem bete i wynik 225 powtorzony potem dwukrotnie i wynik <2 . Żona była u ginekologa i dał Jej tabletki Na wywołanie okresu . Jednak przedtem zalecił badania hormonalne. Ale wyszło ze Żona nie poszła - zawirowania w pracy etc. Historia długa i nie będę opowiadac. W każdym raZie okresu nie ma po dziś dzień i dlatego kupiłem wczoraj test. I od razu wyszły dwie wyraźne kreski. Dziś tez kupiłem test innej marki. I również pozytywny . Dwie wyraźne kreski. Ktoś podpowie o co kaman ? Mozliwe zeby owulacja sie tak bardzo przesunela i doszlo do zaplodnienia tak pozno ? Jutro idziemy Na beta.

Pozdrowienia.
Jeśli doszło do zapłodnienia to owulacja musiała już być i twoja żona musiała mieć dni płodne podczas zbliżenia. Po owulacji komórka jajowa może być zapłodniona przez 18 godzin, a w ciele kobiety plemniki są ruchliwe i zdolne do zapłodnienia komórki jajowej przez 5 dni.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry