reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Ja nawet nie domyśliłem się ze jestem w ciąży. test robiłam 4 dni po tym jak @ nie przyszła z myślą ze i tak się nie udało, Ale udało się i teraz wiem ze pierwszymi objawami było zmęczenie ,byliśmy akurat na wakacjach a ja cały czas mogłam spalać i swędzące sutki. Później przyszła bolesność piersi lekkie zawroty głowy a dziś w 6t6d pojawił się metaliczny posmak w buzi. :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Czy zachcianki na śledzie w occie i ogórki kiszone po słoiku dziennie. Zwiększony apetyt. Temperatura skaczaca. Kremowy śluz biały.

Jestem dwa dni przed @.

Zgaga i niestrawność i ten apetyt od tygodnia.

Co sądzicie może mieć związek z ewentualna ciążą?

Napisane na HTC Desire 626 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny.. Jestem 2 dni przed @ i sie tak zastanawiam czy przypadkiem nie jestem w ciąży..@ była 28.07..11 lub 12.08. była owu..kochalismy sie z mezem 12...15 mialam bol podbrzusza sluz z nitkami krwi..biegunka..17,18,19 po przebudzeniu mialam karuzele w glowie..zawroty jak wstawalam czulam sie jak pijana doslownie..bolace piersi juz od paru dni..wydety brzuch a od wczoraj ucisk na pecherz...mam wrazenie ze co chwile chce mi sie siusiu... co o tym myslicie?? pewnie sobie wmawiam..

Hej. A mi sie spóźnia 8 dni. Robilam testy z moczu i negatywne. Jutro ide zrobić badanie z krwi. Cieszyla bym sie bardzo.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

hej, zastanawiam się czy mogę być w ciąży. Kochałam się z chłopakiem 29.07 z zabezpieczeniem i 4.08 miałam normalny okres. Jednak mimo to jakoś wszystko mi się wydaje dziwne. Kilka dni temu czułam takie dziwne uczucie w przełyku, możliwe że była to zgaga, a od jakichś 3 dni mam straszne gazy. Wcześniej też czasem były ale teraz to przesada. Dziś po śniadaniu i kawie zrobiło mi się niedobrze. Dodatkowo ciągle latam do wc, a dziś nie tylko na siusiu. Gdzieś w tamtym tygodniu swędział mnie brzuch tak dziwnie, a nigdy tak nie miałam. Nie wiem czy mogę być w ciąży, bo już tyle się naczytałam o objawach... Nie widzę też zmiany w piersiach. Jeśli chodzi o śluz to 16 dc miałam taki wodnisty przeźroczysty z białawym (wtedy też czułam lekkie kłucia w podbrzuszu). Zwykle w czasie około owulacyjnym był przeźroczysty przez 2-3 dni, a teraz tylko jeden dzień, bo później był biały i lepki. Dziś póki co jest sucho, chociaż mam uczucie jakby mokro było. Czy jest szansa ze to ciąża?

Ostatnia edycja:
Objawow tyle ile kobiet..nawet jezeli ktos Ci powie ze takie objawy mial w ciazy i ze na bank jestes w ciazy uwierzysz?

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Powracam do Was . I opowiem. Tak ja pisałem wcześniej. Żona ostatni okres miała 10 Maja. Pod koniec czerwca zrobiła 3 testy - wszystkie negatywne. Potem bete i wynik 225 powtorzony potem dwukrotnie i wynik <2 . Żona była u ginekologa i dał Jej tabletki Na wywołanie okresu . Jednak przedtem zalecił badania hormonalne. Ale wyszło ze Żona nie poszła - zawirowania w pracy etc. Historia długa i nie będę opowiadac. W każdym raZie okresu nie ma po dziś dzień i dlatego kupiłem wczoraj test. I od razu wyszły dwie wyraźne kreski. Dziś tez kupiłem test innej marki. I również pozytywny . Dwie wyraźne kreski. Ktoś podpowie o co kaman ? Mozliwe zeby owulacja sie tak bardzo przesunela i doszlo do zaplodnienia tak pozno ? Jutro idziemy Na beta.

Pozdrowienia.

reklama
Witam. Powracam do Was . I opowiem. Tak ja pisałem wcześniej. Żona ostatni okres miała 10 Maja. Pod koniec czerwca zrobiła 3 testy - wszystkie negatywne. Potem bete i wynik 225 powtorzony potem dwukrotnie i wynik <2 . Żona była u ginekologa i dał Jej tabletki Na wywołanie okresu . Jednak przedtem zalecił badania hormonalne. Ale wyszło ze Żona nie poszła - zawirowania w pracy etc. Historia długa i nie będę opowiadac. W każdym raZie okresu nie ma po dziś dzień i dlatego kupiłem wczoraj test. I od razu wyszły dwie wyraźne kreski. Dziś tez kupiłem test innej marki. I również pozytywny . Dwie wyraźne kreski. Ktoś podpowie o co kaman ? Mozliwe zeby owulacja sie tak bardzo przesunela i doszlo do zaplodnienia tak pozno ? Jutro idziemy Na beta.

Pozdrowienia.
Jeśli doszło do zapłodnienia to owulacja musiała już być i twoja żona musiała mieć dni płodne podczas zbliżenia. Po owulacji komórka jajowa może być zapłodniona przez 18 godzin, a w ciele kobiety plemniki są ruchliwe i zdolne do zapłodnienia komórki jajowej przez 5 dni.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry