Witam, jestem tu nowa. W dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam test ciążowy, (rano). Był negatywny więc poszłam spać po godzinie się obudziłam i był taki jak na zdęciu, poszłam w ten dzień potwierdzić wynik poprzez badanie krwi, niestety wynik dopiero w poniedziałek. Proszę o podpowiedzi czy mogę uznać ten wynik za pozytywny?
reklama
Carmen24
Fanka BB :)
malenka1991
Zaciekawiona BB
Po czasie dłuższym niż przewidywany na ulotce wynik jest nieważny bo się utlenia.Witam, jestem tu nowa. W dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam test ciążowy, (rano). Był negatywny więc poszłam spać po godzinie się obudziłam i był taki jak na zdęciu, poszłam w ten dzień potwierdzić wynik poprzez badanie krwi, niestety wynik dopiero w poniedziałek. Proszę o podpowiedzi czy mogę uznać ten wynik za pozytywny?
Ale mimo to trzymam kciuki za beta hcg pozytywną
Kolejny wyszedł pozytywny. Tym razem kreska jest blada, ale jest na pewno i nie jest rozlana. Niepokoję się tylko, bo mam pcos jestem drugi miesiąc po odstawieniu tabletek anty, które brałam 4 lata. Chciałam zajść w ciążę, ale nie spodziewałam się jej tak szybko, przeczytałam gdzieś, że to może być objaw tobieli na jajniku. Wizytę mam w czwartek więc wszystkiego się dowiem, ale czekanie jest straszne.
Carmen24
Kolejny wyszedł pozytywny. Tym razem kreska jest blada, ale jest na pewno i nie jest rozlana. Niepokoję się tylko, bo mam pcos jestem drugi miesiąc po odstawieniu tabletek anty, które brałam 4 lata. Chciałam zajść w ciążę, ale nie spodziewałam się jej tak szybko, przeczytałam gdzieś, że to może być objaw tobieli na jajniku. Wizytę mam w czwartek więc wszystkiego się dowiem, ale czekanie jest straszne.
Nie bój żaby
Ja tez mam pco
Zaszłam w 8 cyklu z clo .....
Kreseczka jest blada bo to na pewno początek ciąży a nie torbiele !!!!!
Gratuluje [emoji847][emoji847][emoji8]
Pokaz tesciora [emoji13]
inviato dal mio iPhone utilizzando Tapatalk
Hej mam pytanie czy widzicie tu cien slaby 2 kreski na zywo jest to bardziej widoczne niz zdj..?
Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 4799f68f7d6ff.jpg
Link do: Zapodaj.Net - Darmowy hosting zdjęć i obrazków bez rejestracji! - 4799f68f7d6ff.jpg
Załączniki
Carmen24
TakHej mam pytanie czy widzicie tu cien slaby 2 kreski na zywo jest to bardziej widoczne niz zdj..?
Najlepiej powtórzyć test jutro , a jeszcze 100% pewności to badanie krwi beta hcg - koszt około 30zł .
Taki bladzioszek nie zawsze oznacza ciąże.
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 25t6d [emoji594]
Taki bladzioszek nie zawsze oznacza ciąże.
[emoji170][emoji172][emoji169][emoji171][emoji170][emoji172][emoji169][emoji171]
Lenka 24.09.2014 [emoji254]
Mikołaj 2.10.2017 - 25t6d [emoji594]
reklama
Widzę, widzę ;-)Hej mam pytanie czy widzicie tu cien slaby 2 kreski na zywo jest to bardziej widoczne niz zdj..?
Podziel się: