Jutro dzwonie do przychodni, jestem w UK i tutaj troche inaczej to dziala, ale lekarz to mus, niech mi potwierdzi na 100% to moze w koncu uwierze )Super! Gratuluję! To teraz do ginekologa za 2, 5 tygodnia! Akurat możesz się umówić po świętach to już będzie widział coś na usg!
reklama
Hej, u mnie 3 dni do @ a ja już zrobiłam test oczywiście negatywny, ale to czekanie mnie dobija
Aw znam to. My juz jakis czas temu wrzucilismy na luz, bo te testy i czekanie tez mnie dobijaly. Jaki masz test? Niektore wykrywaja ciaze juz 5 dni przed.
grope_
Fanka BB :)
Szczerze nie wiem, ponieważ zamówiłam zestaw testów owulacyjnych z Allegro i testy bhcg były dorzucone w gratisie wiec nie są pewnie jakieś wybitnie jakościowo. Czekam jeszcze 3 dni- to tak niewieleAw znam to. My juz jakis czas temu wrzucilismy na luz, bo te testy i czekanie tez mnie dobijaly. Jaki masz test? Niektore wykrywaja ciaze juz 5 dni przed.
Trzymam mocno kciuki! Dla mnie te 2 tygodnie odkad zaczelam czuc sie jakos inaczej byly jak 2 miesiace wiec naprawde rozumiem.Szczerze nie wiem, ponieważ zamówiłam zestaw testów owulacyjnych z Allegro i testy bhcg były dorzucone w gratisie wiec nie są pewnie jakieś wybitnie jakościowo. Czekam jeszcze 3 dni- to tak niewiele
U mnie po prostu był brak miesiączki, aczkolwiek czułam się jak na miesiączkę. Jako tako wczesnyc objawów nie miałam. Pierwszym objawem było to, że nie mam okresu. A brzuch miałąm nabrzmiały jak balon, kłucie w jajnika i takie tam Potem rano miałam lekkie mdłości i odrzucało mnie od niektórych rzeczy jak kawa czy omlet.
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
Hej, hej. Wy tutaj cieszycie się z dwóch kreseczek i staracie się o nie a ja wprost przeciwnie, czekam na okres a jego jak nie ma tak nie ma i martwię się coraz bardziej. Dziewczyny, które zaciążyły stosunkowo niedawno jak się czułyście pod koniec terminu na @? Bo ja mam paletę objawów ciążowych. Teraz mam 26dc i od paru miesięcy miałam ten okres właśnie mniej więcej tego dnia. Teraz nie mam ani jednego objawu na @ za to na ciążę z 10 :/ Martwię się bo jestem już wiekowa, dzieci odchowane i nie wyobrażam sobie kolejnej ciąży.
Fado123
A test zrobiłaś?Hej, hej. Wy tutaj cieszycie się z dwóch kreseczek i staracie się o nie a ja wprost przeciwnie, czekam na okres a jego jak nie ma tak nie ma i martwię się coraz bardziej. Dziewczyny, które zaciążyły stosunkowo niedawno jak się czułyście pod koniec terminu na @? Bo ja mam paletę objawów ciążowych. Teraz mam 26dc i od paru miesięcy miałam ten okres właśnie mniej więcej tego dnia. Teraz nie mam ani jednego objawu na @ za to na ciążę z 10 :/ Martwię się bo jestem już wiekowa, dzieci odchowane i nie wyobrażam sobie kolejnej ciąży.
taka j.
شارع أنتوني مساعدتي، يرجى
W domu nie miałam, jedynie takie bardzo stare przeterminowane znalazłam i np. dzisiaj zrobiłam to wyszła jedna kreska ale on jest przeterminowany więc pewnie nie działa.A test zrobiłaś?
Dzisiaj mam 27dc więc jutro kupię taki normalny i chyba zrobię choć boję się bardzo. Wyniku jaki pokaże.
reklama
Fado123
No bez testu ,nikt Ci nie pomożeW domu nie miałam, jedynie takie bardzo stare przeterminowane znalazłam i np. dzisiaj zrobiłam to wyszła jedna kreska ale on jest przeterminowany więc pewnie nie działa.
Dzisiaj mam 27dc więc jutro kupię taki normalny i chyba zrobię choć boję się bardzo. Wyniku jaki pokaże.
Podziel się: