reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Super! Gratuluję! To teraz do ginekologa za 2, 5 tygodnia! Akurat możesz się umówić po świętach to już będzie widział coś na usg!
Jutro dzwonie do przychodni, jestem w UK i tutaj troche inaczej to dziala, ale lekarz to mus, niech mi potwierdzi na 100% to moze w koncu uwierze :))

reklama
Aw znam to. My juz jakis czas temu wrzucilismy na luz, bo te testy i czekanie tez mnie dobijaly. Jaki masz test? Niektore wykrywaja ciaze juz 5 dni przed.
Szczerze nie wiem, ponieważ zamówiłam zestaw testów owulacyjnych z Allegro i testy bhcg były dorzucone w gratisie wiec nie są pewnie jakieś wybitnie jakościowo. Czekam jeszcze 3 dni- to tak niewiele 🌸

Szczerze nie wiem, ponieważ zamówiłam zestaw testów owulacyjnych z Allegro i testy bhcg były dorzucone w gratisie wiec nie są pewnie jakieś wybitnie jakościowo. Czekam jeszcze 3 dni- to tak niewiele 🌸
Trzymam mocno kciuki! Dla mnie te 2 tygodnie odkad zaczelam czuc sie jakos inaczej byly jak 2 miesiace wiec naprawde rozumiem.

U mnie po prostu był brak miesiączki, aczkolwiek czułam się jak na miesiączkę. Jako tako wczesnyc objawów nie miałam. Pierwszym objawem było to, że nie mam okresu. A brzuch miałąm nabrzmiały jak balon, kłucie w jajnika i takie tam ;) Potem rano miałam lekkie mdłości i odrzucało mnie od niektórych rzeczy jak kawa czy omlet.

Hej, hej. Wy tutaj cieszycie się z dwóch kreseczek i staracie się o nie a ja wprost przeciwnie, czekam na okres a jego jak nie ma tak nie ma i martwię się coraz bardziej. Dziewczyny, które zaciążyły stosunkowo niedawno jak się czułyście pod koniec terminu na @? Bo ja mam paletę objawów ciążowych. Teraz mam 26dc i od paru miesięcy miałam ten okres właśnie mniej więcej tego dnia. Teraz nie mam ani jednego objawu na @ za to na ciążę z 10 :/ Martwię się bo jestem już wiekowa, dzieci odchowane i nie wyobrażam sobie kolejnej ciąży.

Hej, hej. Wy tutaj cieszycie się z dwóch kreseczek i staracie się o nie a ja wprost przeciwnie, czekam na okres a jego jak nie ma tak nie ma i martwię się coraz bardziej. Dziewczyny, które zaciążyły stosunkowo niedawno jak się czułyście pod koniec terminu na @? Bo ja mam paletę objawów ciążowych. Teraz mam 26dc i od paru miesięcy miałam ten okres właśnie mniej więcej tego dnia. Teraz nie mam ani jednego objawu na @ za to na ciążę z 10 :/ Martwię się bo jestem już wiekowa, dzieci odchowane i nie wyobrażam sobie kolejnej ciąży.
A test zrobiłaś?

A test zrobiłaś?
W domu nie miałam, jedynie takie bardzo stare przeterminowane znalazłam i np. dzisiaj zrobiłam to wyszła jedna kreska ale on jest przeterminowany więc pewnie nie działa.
Dzisiaj mam 27dc więc jutro kupię taki normalny i chyba zrobię choć boję się bardzo. Wyniku jaki pokaże.

reklama
W domu nie miałam, jedynie takie bardzo stare przeterminowane znalazłam i np. dzisiaj zrobiłam to wyszła jedna kreska ale on jest przeterminowany więc pewnie nie działa.
Dzisiaj mam 27dc więc jutro kupię taki normalny i chyba zrobię choć boję się bardzo. Wyniku jaki pokaże.
No bez testu ,nikt Ci nie pomoże

Do góry