Ale tak po poludniu? Myslalam, ze to trzeba rano testowac A jeszcze przez ta sennosc od rana jade na zielonej herbacie, ktora tez jest moczopedna. Wiesz, wolalabym miec pewnosc, ze test wyjdzie poprawnie, zeby sie niepotrzebnie nie rozczarowac.W dniu miesiączki test powinien na spokojnie wyjść. Ja bym nie wytrzymała do jutra testuj i daj znać, a my tu potrzymamy kciuki
reklama
Madame83
Fanka BB :)
W dniu miesiączki to i po południu testy wyjdą. Ogólnie w każdej ciąży miałam ciemniejszy test z kolejnego moczu niż z porannego. Ale mimo wszystko zrobiłabym Test wieczorem, tylko żeby nie był bardzo rozcienczony (ogranicz picie na jakieś 2 h, jak do testów owu). I powinien chociaż słabo, ale wyjść.Ale tak po poludniu? Myslalam, ze to trzeba rano testowac A jeszcze przez ta sennosc od rana jade na zielonej herbacie, ktora tez jest moczopedna. Wiesz, wolalabym miec pewnosc, ze test wyjdzie poprawnie, zeby sie niepotrzebnie nie rozczarowac.
Oo dzieki, dobrze wiedziec. To postaram sie jakos dotrzymac do konca pracy bez picia (pewnie sama adrenalina juz wystarczy) i zobaczymy
olka11135
Oo dzieki, dobrze wiedziec. To postaram sie jakos dotrzymac do konca pracy bez picia (pewnie sama adrenalina juz wystarczy) i zobaczymy
Nie musisz nic wytrzymywać. Mówi się, że 14dpo beta powinna być trzy cyfrowa, a wiec każdy test wyjdzie z mocną kreską kiedy go nie zrobisz i ile tam tego moczu nie będzie - a u Ciebie to już nawet 15dpo (według wyliczeń)
Co do objawów ja miałam bardzo podobne - nie byłam wtedy w ciąży
@angeliskax , @Madame83 , @olka11135 dziekuje Wam bardzo za (p)odpowiedzi
Zrobilam test... I nie wierze...
Załączniki
olka11135
@angeliskax , @Madame83 , @olka11135 dziekuje Wam bardzo za (p)odpowiedzi
Gratulacje!
Madame83
Haha! Gratulacje@angeliskax , @Madame83 , @olka11135 dziekuje Wam bardzo za (p)odpowiedzi
@olka11135 @Madame83 jejku dziekuje!! Nie dociera to do mnie, juz w sumie sama siebie przekonalam, ze to nie ciaza i test zrobilam dla swietego spokoju, a tu jednak Niesamowicie sie ciesze!!!
angeliskax
Moderator
Super! Gratuluję! To teraz do ginekologa za 2, 5 tygodnia! Akurat możesz się umówić po świętach to już będzie widział coś na usg!@olka11135 @Madame83 jejku dziekuje!! Nie dociera to do mnie, juz w sumie sama siebie przekonalam, ze to nie ciaza i test zrobilam dla swietego spokoju, a tu jednak Niesamowicie sie ciesze!!!
reklama
Madame83
Ciesz się ciesz, bo jest z czego@olka11135 @Madame83 jejku dziekuje!! Nie dociera to do mnie, juz w sumie sama siebie przekonalam, ze to nie ciaza i test zrobilam dla swietego spokoju, a tu jednak Niesamowicie sie ciesze!!!
Podziel się: