reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Dziewczyny, tydzień temu na teście zobaczyłam upragniona blada kreskę (było to 10dpo) w poniedziałek pobiegłam na betę, wyniosła 15,8
W środę powtórzyłam i tylko 19,6 więc przyrost malutki :(
Dziś poszłam raz jeszcze i urosło do 32,6 więc przyrost 68%, myślicie że coś z tego będzie?
Nie chce Cię martwić ale ja też miałam bardzo mały przyrost i niestety skończyło się biochemia [emoji29] przykro mi

Nie chce Cię martwić ale ja też miałam bardzo mały przyrost i niestety skończyło się biochemia [emoji29] przykro mi
Póki co widać pęcherzyk, ale od 2 dni lekko plamie. Byłam wczoraj u lekarza i mówi że to nie poronienie, kazał się oszczędzać i podwoil dawkę duphastonu. Zobaczymy jak to się dalej potoczy, psychicznie przygotowuje się na każdą ewentualność :(

Póki co widać pęcherzyk, ale od 2 dni lekko plamie. Byłam wczoraj u lekarza i mówi że to nie poronienie, kazał się oszczędzać i podwoil dawkę duphastonu. Zobaczymy jak to się dalej potoczy, psychicznie przygotowuje się na każdą ewentualność :(
Oby wszystko ułożyło się dobrze, trzymam mocno kciuki [emoji3448] w takim razie oszczędzaj się i czekam na dobre wieści [emoji4]

reklama
czesc dziewczyny, moze ktoras miala tez taki problem i mi podpowie:)
otoz ostatnia @ mialam 2.04 lecz byla skapa i trwala rowny tydzien, nic mnie nie bolalo, bez skrzepow.. totalne przeciwienstwo moich normalnych @.. teraz przypada mi owulacja i strasznie boli mnie brzuch i przed chwila zauwazylam delikatne krwawienie.. czy to moze byc ciaza?:/

Do góry