Jutro zrobię test z rana tak jak podpowiadacie i zobaczymyJeśli masz regularne cykle ,to raczej nie ma takiej możliwości , mi w 28dc wyszła blada 2 kreska ,więc od razu na bete poleciałam ,najlepiej zrobić z 1 moczu ,wtedy jest największe stężenie
reklama
Misza95
Moderator
Ja mialam owulacje ok 14-15dc, a test wyszedl pozytywny juz 25dc [emoji6] jesli nie zrobisz testu to się nie przekonasz [emoji12]Mojej siostrze test wykazał ledwo widoczną drugą kreskę dopiero po 2 tygodniach od terminu okresu....co kobieta to inaczej :/
Liza
Fanka BB :)
Test lub beta myślę że możliwa jest ciąża jak się staraliscie
Misza95
Moderator
I jak?Jutro zrobię test z rana tak jak podpowiadacie i zobaczymy
Patrycja35
7 lub 10 dni nie po stosunku tylko od zaplodnienia..ja robia bete hcg z krwi 5 dni przed@ i jiz pokazal wynik ciaze..jezeli sie bardzo martwisz to zrób test z krwi...mam takie pytanie czy jak sie robi test ciazowy to sa rozna jego odmiany w tym sensie ze jeden jest po 7 dniach inny po 10 to wiem ale ostatnio sprawdzalam test i nie bylo napisane po ilu dniach mozna robi a jedynie bylo napisane ze do 2-3 dni przed okrsem.Jesli nim robilam i wyszedl negatywnie to jak mam traktowac jego wiarygodnosc ??
Okres mam za tydzien mam dostac za tydzien a do felernego dnia doszlo ponad 2 tyg temu myslicie ze test jest wiarygodny ??
Patrycja35
Ja ok 8 dni przed planowana miesiaczka mialam bole menstruacyjne..bez skurczów...raz byly raz nie..raz bardziej dokuczaly raz mniej...potem doszly uderzenia goraca na przemian z dreszczami...3 ciąża...wczesniej nie mialam takich objawow..piersi zrobily sie wieksze i pełniejszeHej!!!!!!!!!
Mam pytanie: owulację miałam 24 marca, a od wczoraj strasznie bolą mnie piersi, są większe, pełne żylek i bardzo bolące- tak jak bym porządnie oberwała w nie. Już wcześniej bolały mnie przed @ ale nigdy tak. A chodzi mi o to, czy to możliwe, żeby tak szybko od owulacji coś czuć czy to raczej moja wyobraźnia i pragnienia znow coś mi "mieszają"? Czy jeszcze na coś powinnam zwrócić uwagę? dzięki, pa
Patrycja35
Ja ok 8 dni przed planowana miesiaczka mialam bole menstruacyjne..bez skurczów...raz byly raz nie..raz bardziej dokuczaly raz mniej...potem doszly uderzenia goraca na przemian z dreszczami...3 ciąża...wczesniej nie mialam takich objawow..piersi zrobily sie wieksze i pełniejszeHej!!!!!!!!!
Mam pytanie: owulację miałam 24 marca, a od wczoraj strasznie bolą mnie piersi, są większe, pełne żylek i bardzo bolące- tak jak bym porządnie oberwała w nie. Już wcześniej bolały mnie przed @ ale nigdy tak. A chodzi mi o to, czy to możliwe, żeby tak szybko od owulacji coś czuć czy to raczej moja wyobraźnia i pragnienia znow coś mi "mieszają"? Czy jeszcze na coś powinnam zwrócić uwagę? dzięki, pa
Jednak moja intuicja była słusznaI jak?
Załączniki
Liza
Noooo to gratulacje!Jednak moja intuicja była słuszna
reklama
Bardzo bardzo dziękuje!! Bardzo się z mężem cieszymy to był nasz pierwszy cykl starań - czas najwyższy bo zaraz mam 30 latNoooo to gratulacje!
Dla starających się dziewczyn - mierzcie temperaturę codziennie rano w pochwie/odbycie i zapisujcie temperaturę - dla mnie to był pierwszy impuls aby pomyśleć, że to ciąża.
W poprzednim cyklu mierzenia temperatury w dniu 29 temperatura spadła do 36,8 i tego samego dnia dostałam okres. A w tym miesiącu temperatura utrzymuje się 37,3. To dało mi dużo do myślenia
Aha!!!! Najlepsze jest to, że używałam testów owulacyjnych elektronicznych ClearBlue i ..... zużyłem wszystkie testy i one NIE WYKAZAŁY owulacji... także nie sugerujcie się tym
W razie pytań piszcie, postaram się pomoc z własnego - świeżego doświadczenia
Podziel się: