reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Moje wczesne objawy 3 ciąży ( czyli zanim zatestowalam)
4 dni przed owu pęka gumka ( jest z tego syn)
Ok 2 dni po owulacji roczny synek chce jesc pierś, lyka 2 razy i wypluwa, nagle przestalo mu smakowac moje mleko

W kazdej ciąży temperatura po owulacji utrzymywala mi sie na poziomie 36.9~37.2 !! Zazwyczaj wieczorami, czasem w dzien spadala

Mialam straszna ochote na tosta z ananasem serem i szynką, jak juz zrobiła, to mnie odrzucilo od tego, ugryzlam i nie dalo rady przełknąć.

Uczucie mokra tam na dole, nornalnie by bylo sucho.

Spać mi sie chciało w dzień, bardziej niz normalnie.

reklama
Witam was
Dwa lata temu miałam konizacja szyjki macicy trochę chorowalam. Lekarka po wszystkim powiedziała że mogę mieć dziec ale mogę mieć problem z zajściem w ciążę. Od 5 miesięcy świadomie staraliśmy się o dziecko z moim chłopakiem. Dwa misiece temu wyszły mi dwa testy z bardzo bardzo bladymymi drugimi kreskami ale po tyg dostałam okres w terminie i już się zlalamalam. Teraz dokładnie w niedzielę okres spóźnia mi się już 3 dni co mi się raczej nie zdarzało no i te piersi masakra jakaś taki ból takie napeczniale takie bolące że masakra jakaś poszliśmy po test i wyszły dwie kreski boję się że znów będę się cieszyła i okaże się że to fałszywy alarm. Ale bardzo byśmy chcieli zostać rodzicami jutro będę szła do lekarza ttzajcie kciuki :) wyślę zdjęcie testu żebyście mogły mi pomóc ocenić czy ta druga kreska naprawdę jest taka widoczna :) pozdrawiam
IMG_20190707_123959.jpg

Witam was
Dwa lata temu miałam konizacja szyjki macicy trochę chorowalam. Lekarka po wszystkim powiedziała że mogę mieć dziec ale mogę mieć problem z zajściem w ciążę. Od 5 miesięcy świadomie staraliśmy się o dziecko z moim chłopakiem. Dwa misiece temu wyszły mi dwa testy z bardzo bardzo bladymymi drugimi kreskami ale po tyg dostałam okres w terminie i już się zlalamalam. Teraz dokładnie w niedzielę okres spóźnia mi się już 3 dni co mi się raczej nie zdarzało no i te piersi masakra jakaś taki ból takie napeczniale takie bolące że masakra jakaś poszliśmy po test i wyszły dwie kreski boję się że znów będę się cieszyła i okaże się że to fałszywy alarm. Ale bardzo byśmy chcieli zostać rodzicami jutro będę szła do lekarza ttzajcie kciuki :) wyślę zdjęcie testu żebyście mogły mi pomóc ocenić czy ta druga kreska naprawdę jest taka widoczna :) pozdrawiamZobacz załącznik 995439
Jest widoczna bardzo dobrze ! Gratuluje ! Ja na Twoim miejscu poszłabym zrobić bete , a do lekarza najwcześniej w przyszłym tyg , bo i tak jutro lekarz pewnie nic nie zobaczy , i każe przyjść za 2 tyg

Mieszkam w Danii i mają trochę inne zasady badań i wszystkiego w ciąży. W środę mam wizytę i będę wszystko wiedziała dam znać trzymajcie kciuki :)

Hej! ♥

Wczoraj byłam. Na pierwszej wizycie. Wszystko jest, zarodek i serduszko z badań wyszło, że to 6 tydzień 1 dzień. Lekarz przepisał wszystkie badania i wizyta za 3 tygodnie razem z badaniami prenatalnymi

A jak u Ciebie?
Witam was
Dziś byłam na badaniach i jestem w 5 tyg :) ale się cieszę :) następna wizyta za 3 tyg :) pozdrawiam

Tak naprawdę nie mam pojęcia. W internecie przeszukałam i prenatalne usg można wykonywać już od 9 tygodnia... Z drugiej strony jeśli lekarz tak zaproponował to chyba musiał widzieć od kiedy można je robić

Trzymam kciuki za Wszystkie przyszłe mamusie ♥️

reklama
Hej! [emoji813]️

Wczoraj byłam. Na pierwszej wizycie. Wszystko jest, zarodek i serduszko z badań wyszło, że to 6 tydzień 1 dzień. Lekarz przepisał wszystkie badania i wizyta za 3 tygodnie razem z badaniami prenatalnymi

A jak u Ciebie?

Hej, u mnie podobnie, piękne szybko bijące serduszko [emoji173]️
Badania do zrobienia, kolejna wizyta 25 go.
Torbiel niestety doskwiera- daje o sobie znać bólem [emoji22] W tej chwili jedynym moim objawem jest cholerne zmęczenie cokolwiek bym nie zrobiła [emoji29]

Do góry