reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Cześć Dziewczyny.
Pomożecie?

Moje cykle to przeważnie 27-28 dni. 10 dni po owulacji zauważyłam u siebie na bieliźnie podbarwiony, lekko brązowy śluz. Wczoraj zrobiłam test popołudniu i wyszla bardzo blada druga kreska ale widoczna. Dzisiaj z rana powtórzyła test innej firmy i nic. Jedna kreska. Od tygodnia boli mnie brzuch jak na okres i prawy jajnik. Okres powinnam dostać jutro... Powtórzyć raz jeszcze test jeśli okres nie przyjdzie?

reklama
Cześć Dziewczyny.
Pomożecie?

Moje cykle to przeważnie 27-28 dni. 10 dni po owulacji zauważyłam u siebie na bieliźnie podbarwiony, lekko brązowy śluz. Wczoraj zrobiłam test popołudniu i wyszla bardzo blada druga kreska ale widoczna. Dzisiaj z rana powtórzyła test innej firmy i nic. Jedna kreska. Od tygodnia boli mnie brzuch jak na okres i prawy jajnik. Okres powinnam dostać jutro... Powtórzyć raz jeszcze test jeśli okres nie przyjdzie?
Zrób test w dniu @ z pierwszego porannego moczu , jeśli pojawi się choćby blada kreska max do 5 min to zrobić sobie bete i będzie pewność

Hej dziewczyny, tak jak pisałyście poszłam tydzień później do ginekologa i jak tylko rozpoczęła badanie w samym środku macicy uwidocznił się piękny pęcherzyk [emoji173]️ miałyście racje ciąża jest młodsza bo wielkość pęcherzyka wskazuje na 5 tydzień. Teraz musimy się zająć tymi torbielami

Hej dziewczyny, tak jak pisałyście poszłam tydzień później do ginekologa i jak tylko rozpoczęła badanie w samym środku macicy uwidocznił się piękny pęcherzyk [emoji173]️ miałyście racje ciąża jest młodsza bo wielkość pęcherzyka wskazuje na 5 tydzień. Teraz musimy się zająć tymi torbielami
Super wieści! Gratulacje!

Cześć! ♥️

Dzień po spóźniajacym się okresie powtórzyła test i wyszedł pozytywny. W tym samym dniu zrobiłam bete - 118.

Wychodzi na to, że to 5 tydzień ciąży. Oprócz bólu skutków przy dotykaniu nie mam żadnych innych objawów. Do lekarza idę za dwa tygodnie. Wiele dziewczyn już w 5 tygodniu ma mdłości etc.. Czy to normalne że mi na razie nic nie dolega?

Cześć! [emoji813]️

Dzień po spóźniajacym się okresie powtórzyła test i wyszedł pozytywny. W tym samym dniu zrobiłam bete - 118.

Wychodzi na to, że to 5 tydzień ciąży. Oprócz bólu skutków przy dotykaniu nie mam żadnych innych objawów. Do lekarza idę za dwa tygodnie. Wiele dziewczyn już w 5 tygodniu ma mdłości etc.. Czy to normalne że mi na razie nic nie dolega?

Trochę niska ta beta jak na 5 tydzień... ja w czwartym miałam 440...
Ja teraz jestem w 5tym i tez nie mam mdłości, jedynie ból piersi

Cześć! ♥

Ja mdłości w poprzednich nie miałam w ogóle, ciąże bezobjawiwe teraz miałam od około 6tc do końca 1trymestru....

Cześć! ♥

Ja do 7 tyg nie miałam żadnych objawów , objawy mogą być a nie muszą , powtórz sobie bete za 48 godz , powodzenia życzę :)

reklama
Do góry