Opinię na temat tego czy uważacie czy jest szansa na ciążę, z taką ilością dziewczyn na tym forum na pewno któraś miała podobną sytuację tak jak Vercia napisała wiem że test to najprostsze rozwiązanie ale zwyczajnie boję się go zrobić szczerze mówiącAsia a jaka Ty chcesz opinie poznac? Nikt z nas nie wie...zrob test koszt 5 zl bedziesz wiedziala.
reklama
asia serio wolisz sie sugerować opinia i na niej sie opierac...tyle ile dziewczyn tyle objawow i doświadczeń ...na prawde nie rozumiem tego zrob test zamiast zadawac pytania na ktore nikt nie zna odpowiedzi! Trzymam kciuki!
Hej dziewczyny.
W 3 dniu okresu kochalam sie z chlopakiem ( do konca) zrobilam test 17dni po. Dwa wyszly pozytywne dwa negatywne. Dni plodne mialam normalnie. Czuje bol w jajnikach, pecherzu,i piersiach. Okres mam dostac za 10dni. Nie wiem co mam myslec. Prosze o porade. Do lekarza ide dopieto w sobote
W 3 dniu okresu kochalam sie z chlopakiem ( do konca) zrobilam test 17dni po. Dwa wyszly pozytywne dwa negatywne. Dni plodne mialam normalnie. Czuje bol w jajnikach, pecherzu,i piersiach. Okres mam dostac za 10dni. Nie wiem co mam myslec. Prosze o porade. Do lekarza ide dopieto w sobote
Hej, jestem tu nowa, i liczę na pokrzepiajace słowa zaczęłam w zeszłym roku myśleć z mężem o dziecku. Niestety wyszły mi problemy ze zdrowiem i zeszło do kwietnia aż je ustabilizowalam. Niestety ucierpiał na tym mój cykl bo się rozregulowal. Po 20 kwietnia byłam u lekarza który dał zielone światło do starań. Super się złożyło bo za parę dni (tak mi mniej więcej wychodziło z obserwacji) miałam mieć owulacje. Dwa dni przed kochalismy się. Potem zrobiłam test owulacyjny- dwie kreski. I do kilku godzin "zaprzeglam" męża do pracy. Potem niestety nie było kiedy bo pracujemy tak że się mijamy. Od tego dnia minęło 8dni, miesiączkę mam dostać za tydzień... A ja szaleje pełna obaw i ludze się że za pierwszym razem się nam udalo: bardzo bolą mnie piersi i widzę że są napuchniete (przed @ też mnie bolą) i mniej więcej od czterech dni boli mnie w dole brzucha, coś jakby skurcze, chwilami dopada mnie lekka zgaga (nigdy nie miałam). Niechce robić testu bo boję się że za wczas i wyjdzie negatywny. Raz się ludze że na bank ciąża, a za chwilę myślę że to nie możliwe mieć takie szczęście. Wiem że żadna z was mi nie powie nic pewnego ale mam nadzieję chociaż na dobre słowo p.s. Słyszałam o jakiś bardzo czułych testach ciążowych. Czy coś takiego działa i dają w miarę wiarygodny odczyt? Pozdrawiam!
hej dziewczyny. jestem tu nowa i mam nadzieje ze mi pomozecie ostatnia @ mialam 19 kwietnia, w tamtym tygodniu mialam dni plodne i wtedy kochalismy sie z mezem ( dodam ze moj cykl to ok 29- 35 dni). Od poprzedniego piatku mam takie dolegliwosci klucie w podbrzuszu ale nie ciagłe( przed @ mialam tepe bole ok 2 dni przed ), oraz sporadycznie w prawym boku troszke silniejsze niz w lewym, od wczoraj bola mnie piersi a dzisiaj staly sie twardsze i bardziej czule na dotyk oraz zauwazylam na nich zylki i od soboty czuje w nich sporadycznie jednorazowe klucie. Od wczoraj robi mi sie bardzo slabo oraz kreci mi sie w glowie gdy tylko sie podniose z krzesla lub łozka a wczesniej tak nie mialam ze za kazdym razem, wczoraj po przebudzeniu czulam taki ciezar w zoladku a dzisiaj przez chwile troszke mnie mdlilo ale to pewnie z glodu. Czesto chce mi sie teraz spac, przez ostatnie 3 dni spie po 10 godzin a wieczorem jestem tak padnieta ze nie moge ruszyc reka ani noga i od razu po przebudzeniu moglabym znów isc spac. Dodam jeszcze ze w sobote na twarzy zrobily mi sie suche plamki chociaz nie wiem czy ma to jakis zwiazek o o dziwo w tym miesiacu nie wyskoczyla mi zadna krostka na twarzy a nie bylo mniesiaca abym takich nie miala przed @. i jeszcze od weekendu dokucza mi katar i kaszel. Z testem wole jeszcze poczekac jezeli nie pojawi sie @ to w nastepnymtygodniu zrobie test ale moze Wy Kochane mi pomozecie Czy to moze byc ciaza?
Pozdrawiam Was cieplutko.
Pozdrawiam Was cieplutko.
Moje cisnienie od zawsze jest niskie ale nigdy wczesniej nie mialam takich objawow przy niskim cisnieniu tylko zawsze bardzo bolala mnie glowa i nawet leki nie pomagaly a teraz nie mam zadnego nawet najmniejszego bólu glowy. Mam nadzieje ze to ciaza Dziekuje za odpowiedz
reklama
Podziel się: