reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
lepiej zrobić betaHcg i mieć pewność. U mnie pierwszym objawem (który mi nic nie podpowiedział) zanim jeszcze okazało się, że się okres spóźnia, to było częste oddawanie moczu. Nawet w nocy musiałam wstawać tak bardzo mi się chciało...ale to u mnie :)
Dokładnie! Ja jeszcze nie mam 100% pewności co do ciąży, bo spóźnia mi się @ dopiero 4 dni (mam bardzo regularne co 26-27 dni), a do toalety od paru dni chodzę bardzo często i w nocy też muszę wstawać. Ponadto właśnie dziś strasznie kręci mi się w głowie :)
Test pokazał drugą kreseczkę, co prawda bladą, no ale ewidentnie jest druga. Pod koniec tygodnia chcę zrobić bhcg i wtedy będzie coś bardziej wiadomo :)

hej
jestem tu nowa i chciałam się dowiedzieć co wy o tym sądzicie otóż tydzień temu byłam na wizycie u ginekologa, który powiedział ,że podejrzewa u mnie wczesną ciążę, ale jeszcze jej nie mógł zobaczyć, chociaż mówił ,że mam zasinioną szyjkę macicy, enodmetrium dość grube powiedział,że mogę zrobić beta hcg i 20 .06 przyjść na wizyte.Więc minąl tydzień i postanowiłam zrobić test niestety wyszedł negatywnie, może zrobiłam go za wczesnie bo miesiaczke powinnam dostać 7.06 . Za tydzień wybieram się na beta hcg. Dodam, że moje piersi się zmieniły, sa większe i pojawiły się na nich widoczne żyły i są one na nogach, po bokach brzucha, oraz powiększył mi się brzuch, nie tak jak na okres

Czesc, W pierwszej i drugiej ciazy niemialam zadnych objawow natomiast przy trzeciej sa bardzo wyrazne i bardzo podobne do tych miesiaczkowych , ciagniecie w dole brzucha , tepy bol w okolicach kregoslupa/miednicy , dretwialy mi nawet nogi,zmeczenie,sennosc,wynik testu pozytywny, teraz bola mnie piersi,nadal podbrzusze , mam hustawki nastrojow ,ciagle sie czuje zmeczona i nie wyspana, no i mam zachcianki na wszystko slodycze itp :)

Ból ledzwi, piersi i podbrzusza.
(Gdzie nigdy nie było)
Płomienie podobne do miesiączki lecz inne i po terminie spodziewanej miesiączki. Drażliwość i płaczliwość
Mam tak teraz i podejrzewam. Test planuję dopiero zrobić

reklama
Hej @spoznia mi sie 5 dzien piersi bola, zrobily sie wieksze sutki wrazliwe jestem ciagle zmeczona jutro ide na beta hcg. Czy moze to byc ciaza?

Do góry