reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Hejka wszystkim będącym bądź przyszłym mamusiom. Jestem tu nowa ale tak czytam podgladuje od jakiegoś czasu i postanowiłam napisać.
Widząc twoje zdjęcie testu powiem Ci ze u mnie tak było.
Konkretnie każdy w pracy mówił mi ze jestem w ciąży bo inaczej wyglądam.. Heh wzięłam to na żart bo nie wierzę w takie rzeczy ale gdy @ zaczęła się spóźniac postanowiłam zrobić test tym bardziej ze o dziecko z mężem staraliśmy się od 3 lat. Niestety test hmm identycznie jak u ciebie ba zdjęciu. Byłam rozczarowana nie mówiłam nic mężowi żeby nie był także ze jednak nic. Test wyrzuciłam do śmietnika.
Po kilku dniach zaslablam w pracy. Objawy miałam jak przed @ wiec czułam ze to to. Jednak nic. Wyobraźcie sobie drugi test po kilku dniach pokazał druga delikatna ledwo widoczna kreskę
Sama ja ledwo zauważyłam. Jednak tak udało się to ciąża. Także widzisz nie zawsze widać od razu bądź dobrej myśli pozdrawiam;-)

Ja tam cosik widzę ale wydaje mi się że nje jesteś w ciąży. Jeśli zrobiłaś 2 inne testy i wyszły negatywne to niepotrzebnie się nakręcasz. Mi w 4 tyg wyszła kreska trochę blada ale wyszła. Ty licząc od miesiaczki też w 4 tygodniu więc powinno wyjść. Spokojnie poczekaj na @ i próbuj znowu. Jeśli masz problemy z zajściem w ciąże to idź się zbadaj bo być może owulacje masz ale pecherzyk Graffa ci nie pęka i nie może dojść do zapłodnienia, to częste schorzenie u kobiet i nie przy każdej owulacji sie zdarza. Dostaje się wtedy zastrzyk w pupe na pękniecie i wtedy możesz próbować w tym cyklu starać się o dzidzie.

Dodam jeszcze że ja robilam test z wieczornego moczu ale zrobiłam 3 inne i na 3 wyszły 2 krechy.
Wszystko zależy jakie kto ma cykle. Jak ktos ma dlugie to licząc od @ tygodnie może nawet w piątym nie wyjść pozytywny bo owulacja była późno i to wczesna ciąża mimo obliczeń z @. Ja mam cykle 31 dniowe czyli takie jak ty więc mi w 4 tyg wyszły 2 kreseczki ale u mnie była sprawa tego typu że mi owulacja przesuneła się od razu po @ ze względu na leki silne ktore brałam i normalnie 1 dzień po @ nie miałam dni płodnych a wtedy się zdarzyło że pecherzyk uwolnił się od razu po @ i udało się niespodziewanie.

Ostatnia edycja:
Ja jak robiłam swoje pierwsze testy to robiłam je koło 14 - leeedwo widoczna krecha. Kolejny test zrobiłam koło 18 w pracy i tutaj dużo widoczniejsza krecha.U mnie było 31 dni od ostatniej @ - cykle mam 25 dniowe. Z rannego moczu najpewniej będzie.

Hej!
Pisałam w zeszłym tygodniu na temat bety ;) Byłam wczoraj i niestety kiszka, wynik <0.100 mIU/ml. Najciekawsze jest to, że od kilku dni bardzo bolą mnie piersi (przed okresem nigdy tak nie mam ;)), jestem zmęczona, a przez dwa dni ciągle było mi niedobrze. Ludzki mózg potrafi wiele sobie wmówić. Test z krwi mnie jakoś uspokoił, wiem, że nie jestem w ciąży i tak jakoś stres ze mnie zszedł. Czekam teraz spokojnie na @ i zobaczymy co dalej ;)

Dziewczny mam kolezanke ktorej nie wyszly 3 testy ciazowe !!! 2 tyg po spozniajacej miesiaczce.
Z wielkimi obawami poszla do lekarza myslac ze jest powaznie chora , a tam na usg wyszla 7 tyg juz ciaza i bijace serduszko. Dziewczyna teraz 3 maja bedzie miala CC i tulic do piersi piekna coreczke.
u mnie testy wzchodzily dzien przed spodziewana miesiaczka.
Takze nie ma reguly !
Trzymam kciuki !!!

Witam więc tak ostatni okres miałam 14 marca byłam miesiąc w Szwajcarii z partnerem i tam jechaliśmy się bez zabezpieczenia dość często Ale nigdy nie kończył we mnie wczoraj rano zrobiłam test i nie wiem co o nim sądzić może wy mi powiecie co widać? Od kilku dni boli mnie tylko jedną pierś mam wilczy apetyt na wszystko i ciągle ciągną mi ręce i nogi ogólnie czuje się osłabiona powiedzcie co wnioskujecie z tego testu?

reklama
To ten tes

Załączniki

• received_1088598234537300.jpeg
    received_1088598234537300.jpeg
    92,3 KB · Wyświetleń: 289
Do góry