reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

No wlasnie te gnoje nawet nie badaja..ja mieszkam za granica ale tutaj tez nie badaja!!! Wyobraz sobie ze ja przede wszystkim musialabys odstawic przez to tycie i nogi mnie bolaly tzn lydki i uda i mnie rwalo jak cholera :( byly noce co plakalam z bolu pozniej wyczytalam ze lepiej odstawic bo moglam dostac zakrzepicy! Lepiej ze dostalam tych boli to chociaz wiedzialam co i jak!!! Jakbym tak miala liczyc na lekarzy to moze i bym zdechla jak pies ;( nigdy wiecej antykoncepcji!!!!!! ;P

reklama
mnie cały czas wychodzą na teście 2 kreski a się okazało że w ciąży nie jestem, dziwny przypadek prawda? musze sie z tym udac do ginekologa.... :(

Hej, jutro powinnan dostać miesiączkę natomiast dziś przyszło coś jak miesiączka pisze coś nie jest obfita w sumie krwawię tylko przy siusianiu, do tego zawsze mój okres jest bardzo bolesny czasem nawet nie mogę się ruszać a teraz zupełnie nic

miki2 rzeczywiście dziwne.. kiedy idziesz do lekarza?

tabletki bierze moja siostra i mówi że jest ok. ja nigdy nie mogłam się przekonać, bałam się że przytyję lub spuchnę i już w ogóle nie bede mogła się poruszać..
mój okres i tak co miesiąc dawał mi w kość.. ja mam a raczej miałam okres co 28-34dni a trwał 7dni i niestety bardzo bolesny i obfity.. 20 podpasek to ja w jeden dzień zużywam. teraz jestem w ciąży to od tego odpoczywam.

Olka21 sa dwa wytlumaczenia : albo rozkreci ci sie okres albo masz krwawienie ktore wystepuje w ciazy ( mniej wiecej kiedy powinien byc okres) moze tez tak byc ze doszlo do zaplodnienia ale wszystko wydali sie wraz z okresem (tzw ciaza biochemiczna) czy jakos tak lub jak wspomnialam wyzej moze to byc plamienie(krwawienie) ktore u wielu kobiet wystepuje w ciazy i jest zjawiskiem zupelnie normalnym... Zreszta ja ci zycze dzidziusia- wspanialej coreczki ihihi :)

no ja w pierwszej ciąży też w terminie miesiączki miałam te plamienia ale trwały krócej niż okres tyle że wtedy w ogóle nie podejrzewałam ciąży:-)

no niezle a ja glupia w glowe zachodzilam czemu ja tyje :p ( a to przez te glupie tabletki ;( ) ale podczas ich brania tez sobie utylam niezle... a teraz brak apetytu, a waga do gory lezie..

A co wiecej mozecie powiedziec o plastrach ? bo na nie tez mialam sie decydowac ale jakos nie przekonuje mnie to, ze taki plasterek uchrania od ciazy ;D:szok:

Plasterek był wygodny, bo przykleja się go raz na tydzień, nie zrywa się ani nie spada jak się moze wydawać (początkowo bałam się iść myć bo bałam się, że zleci ;d) Minusem jest to, że wygląda okropnie gdy przykleją się do jego rogów jakieś meszki z ubrań no i ślad później po nim, dlatego lepiej kleić go tak aby go nie było widać. Osobiście uważam że są mega mocne i nie nadają się dla dziewczyn młodych, ale to moja opinia. Po tygodniu plasterek schodzi sam praktycznie :tak:

reklama
Mega mocne tzn ? :p
Ale wgl jakos mało sie slyszy o tych plastrach. I chyba drogie są ?

Ja, gdy brałam tabletki Madinette to płaciłam 26 zł

Do góry