reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Ja zanim zaczelam brac tab okres mialam co 28 dni i rowno co do godziny, kiedys jak bralam tabletki zrobilam sobie przerwe i okres przychodzil co rowne 31 dni.. Teraz jak juz zaprzestalam brac je na dobre pierwszy okres dostalam tez po 31 dniach drugi juz po 40 tak wiec musisz tez zobaczyc czy twoje cykle beda regularne :)

reklama
Ja przed tabletkami mialam nie regularny, tabletki bralam jakies ponad 2 lata i byl wtedy dokladnie co 28. ( ale nie co do godzinki :-) ) miedzy czasie zrobial mprzerwe to wgl miesiac nie mialam okresu.. eh. no i teraz jak odstawilam koniec lutego dokladnie to okres tez byl az wlasnie teraz w styczniu. . no i czekamy do 3.02 :-p

blad.. hm tabletki sa niby dobre bo skuteczne. aleee ja sie po nich duzo zmienilam, moj facet wciaz o tym gada i stwierdzil ze lepiej jak je odstawie. a po za tym potem jak chcesz je odstawic to masz rozregulowany okres....:dry:

Ja swego czasu stosowałam plastry anty, Evra czy jakoś tak. Tak mnie rozwaliły hormonalnie, że po 2 miesiącach chodziłam jakbym coś wciągała :dry: Obiecałam sobie, że nigdy więcej antykoncepcji hormonalnej :no:
A wy jak się po anty czujecie? ;-)

Ja po antykoncepcji tez jakas taka inna bylam no i sie roztylam poszlam o 2rozmiary w gore :( ;( w ciazy bylam laska a teraz ... Uuuf ;( moi rodzice ciagle sie pytaja czy jestem w ciazy i czemu sie nic nie chwale..no ale jak nie jestem to nie jestem :p

reklama
No ja też przytyłam ale to było najmniejsze zło po tych plastrach :-p Bardzo ważne są badania przed przepisaniem tabsów a niestety mało który lekarz o tym mówi i na nie kieruje. A szkoda..

Do góry