reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
A masz szkliste oczka? Bo ja mialam i to mi dalo do myslenia w 1ej ciazy ;) zrobilam test i bylam w 6 tyg!!! Ps stan podgoraczkowy jest dicq spotykany u wielu kobiet na poczatku ciazy ;)

taaa ja ponoć też miałam szkoliste oczy na początku, znajoma nawet pytałą czy nie jestem czasem w ciąży a ja mówiłam: nie no coś Ty po prostu okres się spóźnia :p

Czesc dziewczyny.. sluchajcie..no pewnie to nic ale jakos sie naczytalam i teraz schiza :p a mianowicie ostatni okres mialam 6-8.01.2014. co dziwne bo zawsze trwa mi po jakis tydzien. Pewnie zapytacie o cykle ? to roznie z nimi jest odstawilam w grudniu tabletki i okres pojawil sie dopiero wlasnie 6.01. Przed tabletkami mialam okres nieregularnie. kochalam sie z moim facetem juz pozniej bez zabezpieczenia ( stosunek przerywany). jakos 2 dni temu przy sikaniu wyleciala duza maz wygladajaca jak bialko kurze, co nigdy cos takiego mi sie nie przytrafilo bylo to wielkosci prawie malego palca u reki. No i ostatnio strasznie boli mnie glowa wieczorami.. brak apetytu gdy cos zjem to troche mdli mnie. Pare razy myslalam ze zaraz zwymiotuje. Spie dlugo i i tak czuje sie senna. Piersi niby nie bola ale mam cos bialego jakby w sutkach ale nie wiem czy bylo juz tak zawsze.. czasem bol w jajnikach, ostatnio w nocy sie obudzilam i spac nie moglam bo tak bolal brzuch..okres powinien pojawic sie NIBY kolo 3.02. i nie wiem czy wytrzymam czekajac...:no: prosze o wyrozumialosc...
Gdyby cos bylo dodam ze nie plakalabym :) wrecz bym sie nawet ucieszyla ;*

Ja zagladam ;) ciezko powiedziec czy jestes w ciazy.. Ja tez niedawno temu odstawilam tabletki i zaszalalam :p mialam plamienia i inne objawy jak w pierwszej ciazy i juz myslalam ze sie udalo ale niestety dostalam okres :( po odstawieniu tabletek musi wszystko sie uregulowac!! Tez przy sikaniu mialam dlugienn uplawy..wydaje mi sie ze to mogla byc (a nie musi) owulacja..w moim przypadku niestety nie doszlo do zaplodnienia choc u ciebie moze byc inaczej bo nie jestesmy takie same.w kazdym razie zycze powodzenia i 3mam kciuki ps w dniu spodziewanego okresu zrob test :) pozdrawiam milego wieczoru

reklama
Do góry