Witam, od rana dzisiaj czytam Wasze wypowiedzi..... I postanowilam sie zarejestrowac, bo widze, ze nie jestem sama starajaca sie
My staramy sie od grudnia, w listopadzie skonczylam brac mercilon i do teraz robilismy to spontanicznie, ciagle i niestety nic..... Ja mam dwoje dzieci z poprzedniego zwiazku i wtedy nie bylo problemu z zaskoczeniem żadnego.
A tym razem jest inaczej, moze dlatego, ze oboje bardzo pragniemy tego dziecka, moja @ co miesiac jest bardzo prze ze mnie oplakiwana..... Gin powoedziala, ze nie ma zadnych przeciwskazan, ze u mnie wszystko kipi i czeka na przyjecie jajeczka!
Wiec w tym miesiacu, mierzylismy temp, badalismy sluz, kochalismy sie w najbardziej plodne dni, potem nogi do gory.... I hm....minelo 5dni i cos tak czuje od wczoraj sie dziwnie, mam mdlosci, wczoraj wymioty, brzuch mnie lekko pobolewa na dole, mam zawroty glowy i temp 37. @ MAM DOSTAC 28.03 i normalnie to juz bym byla wzdeta i bolaly by mnie cale piersi, a mnie lekko draznia sutki i mam zgage i raz chodze snieta a dzisiaj nie spalam wogo;e w nocy i oczywyscie bardzo czesto siusiam....
Cos czuje, ze moze sie udalo..... ja juz dokladnie nie pamietam objawow, drugiego synka rodzilam 10lat temu.... dlatego zwracam sie do Was z pyt czy to moga byc objawy wczesnej ciazy.....
tak bardzo bym chciala.....
pozdrawiam wszystkie starajace sie i trzymam za Was kciuki!