reklama
Kamiśka :)
Fanka BB :)
To ja jestem tym 1% zaszłam w ciażę 3 dni przed @ i planowego dnia dostania @ plamiłam.
Więc mozliwe że jesteś w ciąży zrób test ciążowy będzie wszystko jasne.
Więc mozliwe że jesteś w ciąży zrób test ciążowy będzie wszystko jasne.
napisałam, że mogą być przesunięcia, ale umówmy się- okres to nic innego jak wydalanie niezapłodnionej komórki jajowej z organizmu, więc jeśli w poniedziałek uprawaisz sex, a we wt dostajesz okres, to oznacza, że jajeczko nie było zapłodnione. Przecież droga jajeczka z jajowodu do kanalu rodnego to nie jest kwestia kilku minut, ale kilku dni
Kamiśka :)
Fanka BB :)
napisałam, że mogą być przesunięcia, ale umówmy się- okres to nic innego jak wydalanie niezapłodnionej komórki jajowej z organizmu, więc jeśli w poniedziałek uprawaisz sex, a we wt dostajesz okres, to oznacza, że jajeczko nie było zapłodnione. Przecież droga jajeczka z jajowodu do kanalu rodnego to nie jest kwestia kilku minut, ale kilku dni
To w takim razie jak wytłumaczysz mój przypadek, Julka została poczęta 27 marca ( nie ma innej opcji) 30 marca wypadała @ i krwawiłam.
Test wykrywa już 7 dniową ciążę ale ja bym się jeszcze kilka dni wstrzymała.
wiolan
PODWÓJNA MAMA
witam. Mam na imię kamila.
Zgłaszam się do was z pewnym problemem, na który mam nadzieję uzyskać szybką odpowiedź. Sześć dni temu kochałam się z moim chłopakiem. Wiem, że stosunek przerywany nie jest najlepszym sposobem ochrony przed ciążą, dlatego też na trzeźwo mocno tego żałuję. Zaczęłam zastanawiać się czy nie jestem w ciąży?
Trzy pierwsze dni przez cały czas miałam identyczne bóle podbrzusza jak przed miesiączką, która planowana była na środę. Oznacza to, że kochałam się jeden dzień przed planowanym terminem. W czwartek zaczęłam krwawić. Początkowo było to jedynie plamienie, następnie trochę większe krwawienie. Krew była bardziej gęsta niż zwykle i miała barwę czerwono-brązową. Następnego dnia jednak rano zaczęłam krwawić jak podczas normalnego okresu. Problem tkwi w tym, że od rana jakby miesiączka zniknęła. Przestałam krwawić jedynie od czasu do czasu odrobinę plamię. Przez kolejne dni aż do dzisiaj włącznie wciąż odrobinę krwawię i plamię.
Czy mogę być w ciąży? Czekam na szybką odpowiedź.
Z góry dziękuję!
tak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
reklama
wiolan
PODWÓJNA MAMA
w takim razie myślę, że nie jesteś w ciąży, bo dni płodne przypadają okolo 14 dni przed miesiączką (wiadomo, że mogą zdarzyć się przesunięcia, ale dzień przed @ na 99% nie jest dniem płodnym)
totalne głupoty wypisujesz.. przytaczas zteorie ksiażkową, która często ma się nijak do życia i rzeczywistości..
Podziel się: