reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Koleczka beta moze przyrastac bardziej i byc wyzsza niz przypada na dany tydzien wazne jest aby rosla a nie spadala;-) pozdrawiam

kwiatuszekq20 tak jak poradzilas dziś wczesnym rankiem zrobilam kolejny test i pojawily się dwie kreseczki;)Mój maz jeszcze nic nie wie dziś zrobie mu niespodzianke:)Teraz to bedzie wesolo w domu z ta moja gromadka;)

Gratuluję :)

Cześć mam problem tydzień temu kochałam się z chłopakiem bez zabezpieczenia.A teraz zaczełam zauważać dziwne rzeczy burczy mi strasznie w brzuchu i przestaje na jakiś czas .Albo boli brzuch raz po prawej stronie raz po lewej i cały czas pić mi się chcę .Czy to mogą być objawy ciąży? Proszę o odpowiedź Dominika. Dziękuję

Za wcześnie, test zrób najlepiej w dniu spodziewanej miesiączki, tak jak dziewczyny wspomniały wcześniej. Po objawach które napisałaś trudno cokolwiek stwierdzić. Pozdrawiam! ;)

Kochane, chyba nie będzie tym razem znów fasolki.. Brzuch boli tak jakbym zaraz @ miała dostać.. :( jest jeszcze nadzieja bo nie ma @, ale jestem prawie pewna że przyjdzie :(

Witajcie po weekendzie:) Jak tam samopoczucie przyszłych i niedoszłych mam? :) U mnie dość marnie, samopoczucie baardzo spadło i mam obolałe i nabrzmiałe piersi jak przed okresem... chyba nic z tego nie wyjdzie, a już tak myślałam... :) pozdrawiam wszystkich serdecznie!!

Witam:) a więc zrobiłam dzis rano bete z krwi, mój mąż pojechał po wyniki i w tej samej chwili przyszła @ :szok: więc staranka od nowa :baffled: pozdrawiam serdecznie i życze powodzenia

reklama
Do góry