reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Hej kobietki dawno mnie nie było:( wiecie co chyba w ciąży to ja nie jestem
icon_cry.gif
:(:(:(:( dzisiaj odebrałam badania i mam podwyższone TSH i może dlatego spóźnia mi sie miesiączka aż 11 dni:(:(:(:(:( a raczej nastąpił jej brak:/:/ tylko że tarczyca jest w gardle a mnie pobolewa brzuch i piersi test wyszedł negatywny zas:(czasem nie wiem co mam myśleć:(:(:(:((

reklama
Hej kobietki dawno mnie nie było:( wiecie co chyba w ciąży to ja nie jestem
icon_cry.gif
:(:(:(:( dzisiaj odebrałam badania i mam podwyższone TSH i może dlatego spóźnia mi sie miesiączka aż 11 dni:(:(:(:(:( a raczej nastąpił jej brak:/:/ tylko że tarczyca jest w gardle a mnie pobolewa brzuch i piersi test wyszedł negatywny zas:(czasem nie wiem co mam myśleć:(:(:(:((

zrob test z krwi tzw bete powinna ci wykazac czy jest ciaza czy nie...

J694 nie przejmuj się ja miałam wszystkie objawy książkowe dla ciąży, OM miałam 2 stycznia a ginka po usłyszeniu moich objawów i kiedy była OM parskneła smiechem i powiedziała ze to normalny okres mam (zaczełam plamic dziś) a potem dodała ze to organizm widzi a tak naprawde nic nie ma. Jednym słowem urojona ciąża jak u suczki:))) zajefajnie no nie?? a mnie wszystko napiernicza zobaczymy za kilka dni jak to bedzie:))

witam moje drogie panie:-) widze że nas tu przybywa z czego bardzo sie cieszę a zarazem mam nadzieje że rozwiejecie moje wątpliwości a mianowicie: generalnie obecnie powinnam miec dni płodne ale sama nie wiem czy je mam bo przyplątała mi się jakaś infekcja i wiadomo że śluz wygląda zupełnie inaczej, w poprzednim cyklu @ dostałam 9 dni wcześniej niż powinnam a teraz bola mnie sutki jak cholera!!! co o tym myślicie ? jedyna dobra rzecz to taka że infekcja juz przegoniona:-) pozdrawiam

Mam takie uczucie mrowienia w macicy, bolą jajniki naprzemiennie ale najdziwniejsza jest ta macica, jakbym miała mini- skurcze :) W ogóle teraz to zła jestem na siebie, bo zamiast zająć się czymś innym to ja za analizy się biorę...

Paolajn, Kalamondis miejmy nadzieje ze to ciaza :) u mnie tydzien po zaplodnieniu i tydzien przed @ zaczely bolec piersi,mialam rowniez naprzemienne klucia jajnikow i bol miesiaczkowy...pare dni po poszlam do gina i stwierdzil wczesna ciaze po macicy...po 2 tyg widzialam juz bijace serduszko wiec wierze ze sie udalo:) wspomne ze mi testy niewychodzily nawet z krwi byl prawie zerowy a jednak sie udalo &&&&&&&& tzrymam za was:)

reklama
witam serdecznie wszstkich:)
od dawna cztam BB... staramy sie z mężem od kilku m-c o dzidzię, jednak nie wychodzi:( mam prosbę, moze któraś z Was mi pomoze, bo się pogubiłam.. a zatem: ostatnia @ miałam 24.12 wcześniejszy ckl był 28 dniowy, wcześniej róznie (odsaiwłam tableki w maju i nawet 34 dni cyklu sie zdazło:( ) kochaliśmy się 8.01, od ego czasu mialam taki dziwny śluz,jak na plodne i aż do teraz... dziś jes 35dzien cklu.. @ nie mam , czuje sie dziwnie.. zrobiłam 2 testy 1 przedwczoraj i 1 dzisiaj i nic:( może sie nakręcam i @ przjdzie...oby nie..
pozdrawiam

Do góry