reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

kochane, chciałabym jak wy czekać już na dwie kreski..i założyć rodzine..i zazdroszcze wam..heh:( aż mi sie smutno robi...
moj chlopak powiedzial mi że jakbym byla to albo bym miala usunac, albo on by odszedl...powiedzial ze nie chcialby dawac co miesiac na dziecko, ja mowie, że czemu mialbys dawac, moi rodzice by pomogli, a on że, no jakbym cie zostawił, to na pewno być tak zrobiła i ciągnęła kase...ehh..teraz to tylko prosze Boga, by zrobił coś byśmy sie rozstali, by dał mi siłe żebym przestała takiego kogoś kochac..
On by wolal aborcje, niż przyznac sie mamie...:((((! pogadalismy o tym, bo w sumie nie wiadomo było co to być mogło..ale przynajmniej wiem na czym stoje...

reklama
kochane, chciałabym jak wy czekać już na dwie kreski..i założyć rodzine..i zazdroszcze wam..heh:( aż mi sie smutno robi...
moj chlopak powiedzial mi że jakbym byla to albo bym miala usunac, albo on by odszedl...powiedzial ze nie chcialby dawac co miesiac na dziecko, ja mowie, że czemu mialbys dawac, moi rodzice by pomogli, a on że, no jakbym cie zostawił, to na pewno być tak zrobiła i ciągnęła kase...ehh..teraz to tylko prosze Boga, by zrobił coś byśmy sie rozstali, by dał mi siłe żebym przestała takiego kogoś kochac..
On by wolal aborcje, niż przyznac sie mamie...:((((! pogadalismy o tym, bo w sumie nie wiadomo było co to być mogło..ale przynajmniej wiem na czym stoje...
Nat sorki ze to napisze ale jak najszybciej go zostaw jasli tak podchodzi czyli cie nie kocha...a zaslugujesz na kogos normalnego i aby mial szacunek do ciebie ...sorki ze tak pisze ale to prawda nie zasluzyl na ciebie i sama widzisz zero oparcia w nim...nie ma czego zalowac...a napewno znajdziesz innego i odpowiedzialnego:):):)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hejka laseczki ja wlasnie wrocilam z betki wyniki bede miec po 16:)wiec czekamy:p
tempke mam 37,1 ... az nerwowo wytrzymac nei moze ale niestety pojechal do pracy i sama czekam pewnie pedem blyskawicy bedzie wracal po pracy zeby poznac wynik bo nie chce mu przez tel pisac nawet jak nic nie wyjdzie z tego...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
net przykro mi że twój facet tak do tego tak podchodzi ja również jestem zdania że wasz związek nie ma sensu bzykac się chce a odpowiedzialności po nieść nie chce wiec raczej nic głębszego do ciebie nie czuje mam nadzieje ze mi wybaczysz to co napisałam ale lepiej pocierpieć teraz przy rozstaniu niż potem skazać dziecko na śmierć albo na życie bez ojca.. tule cię
anulka to ja trzymam kciukasu:)

bafinka ja wstaje od pewnego czasu i jestem zmeczona caly czas krzyza i nog nei czuje choc sie nie przemeczam bo czym zrobieniem obiadu??ahh ale mnie piersi bola a wczoraj tak okropnie swedzialy ze szok...

soso izulQa anulka ja to wam powiem że jak was czytam to sama sie denerwuje b bym chciała żeby wam sie udalo i aż mnie nosi bo już bym chciala wiedzieć że to ciąża na 100%...
natalia jakie badanie robi mąż to mi lekarz powiedział zeby badanie plemników powtórzyć po 3 miesiącach bo tyle odradzają sie plemniki... za ciebie tez trzymam kciuki trzeba być dobrej myśli:)

Kochana, nic się nie denerwuj ;) Też mam nadzieję, że nam się uda i też bym już chciała wiedzieć.. Ja mam jeszcze 8 - 10 dni do testowania.. I trochę się pogubiłam bo mam taki śluz nie jak na dni niepłodne, a już powinien taki być.. Brzuch mnie boli, i kręgosłup tak że oszaleć można.. Mała mi się dziś nie dała wyspać to tragedia po prostu ;/

ale sie rozpisalyscieeeeeeeeee ja przysnelam se ibudzlam kochana z tym plameniem to mzesz miec grozne ale nie musisz wiec zyj dobra mysla kochahan e stresuj sieeee
izulka co ma byc to bedzie :)

bafnko kochana nie stresuj sie bedzie oki heheheheh

ja tam nie poddaje sie jak nie te cykl to nastepny wedlug suwaczka tlykodwa tyg do dni plodnych wec nic straconegO::)

No dokładnie, co ma być to i tak będzie.. Ale ja chcę by wszystkim tym co chcą się udało w tych cyklach ;)

Szczerze? Strzeliłabym w pysk, obróciła się na pięcie i bym poszła. Ani minuty dłużej bym z kimś takim nie była.. Bądź silna!

hejka laseczki ja wlasnie wrocilam z betki wyniki bede miec po 16:)wiec czekamy:p
tempke mam 37,1 ... az nerwowo wytrzymac nei moze ale niestety pojechal do pracy i sama czekam pewnie pedem blyskawicy bedzie wracal po pracy zeby poznac wynik bo nie chce mu przez tel pisac nawet jak nic nie wyjdzie z tego...

No to czekamy cierpliwie na wyniczek! :) Trzymam kciuki ;)

reklama
Do góry