reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Sandra dziekuje
icon10.gif
Tez sie ciesze jestem najszczesliwsza chyba kobieta na swiecie :)) ach ale co rusz jestem głodna
icon11.gif
ale to chyba naturalne :)) Buziaczki dla was :)

umnie głównym i najbardziej uciążliwym objawem były zawrotu głowy, koszmar. Z czasem obrzydziły mnie ulubione perfumy.No i ciągle siusiu latałam...:-)

oto scena z naszego zycia.......odlozylam tabletki ok 7 miesiacy temu-wybor swiadomy, nie staralismy sie o dzidziusia specjalnie....wiadomo praca, dom i tysiac rzeczy po drodze, ale wiedzialam , ze jezeli nie zrobie inaczej...tak naprawde szybko sie to nie wydarzy. dlugo nie musialam czekac....niestety poczatki nie byly latwe....okres spoznial sie 2 tygodnie, zganialm to na stres w pracy i szkole , ale juz wtedy czulam , ze cos jest nie tak.....posypialam, bylam slabsza, jadlam fakt, nie mialam mdlosci, nie wymiotowalam, piersi bolaly , nawet mialam lekkie bole w podbrzuszu wszystko tak jak przd okresem....ale okresu jak nie widac bylo tak do dzis zostalo:tak::tak::tak:
nasza dzidzia zaskoczyla nas bardzo i moze nie mamy ustatkowanego zycia....bo ciagle na rozjazdach, bez legalizacji zwiasku.......nawet bez wlasnego miejsca do zycia, ale ma milosc.....pozdrawiam wszystkie mamy.....te przerazone, zaniepokojone, niepewne, zaskoczone......... wierzcie bedzie tylko lepiej i piekniej:-)

Ja tez czekalam na te wysnione , wymarzone 2 kreski, jak je ujrzalam poplakam sie ze szczescia wtulona w męza- niesamowite uczucie. No a teraz rzeczywistosc- bolące piersi ,szczególnie w nocy tak mnie rwa az pod pachy :(

Hejka..dziewczyny czy to,że czesto siusiam i mam w piersaich jakas wydzielne moze skazywac ciążę.jeśli juz to byłby to dopiero drugi tydzien więc troskę dziwne,że objawy aż tak widoczne..przu pierwszej ciązy wydzieline z piersi tzw siare miałąm w polowie więc jestem bradzo zdziwiona tym faktem....karmiłam tylko do 4 miesiaca ,mogą to byc ajkies pozostałości jak myslicie? robiłam już 4 testy i nic ale mam jakos dziwne przeczucie ,że jednak coś tam zamieszkało...

reklama
Do góry