reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

Bafinka ja tez tego nie rozumiem, ale sadze, ze mozna sluchajac opowiesci niektórych z tych pan zwalic ich niewiedze o ciazy na "pustke w głowie", a niektore przypadki na tusze amrykanek - u "wiekszych" pan ciaza jest mnie widoczna.
Ale to nie zmienia faktu, ze swiat jest niesprawiedliwy...
na pustke w glowie??? nie sadze..czasmi nie ma sie objawow,gdym ja nie przytyla ,zabezpieczala sie i miala okres te bym nie przypuszczala ze w ciazy jestem i zapewne wiekszosc z nasz tez by nie wiedzilala.

reklama
Bafinko, ja obserwuje watek i czekam na wiesci, szczerze Ci kibicuje! ja zaczelam 19 tydzien wczoraj brzucha brak objawow ciazy tez, okres mialam zawsze albo co kilka miesiescy albo co 2. wiec gdybym wczeaniej nie zrobila testu tez bym nie wiedziala ze jestem w ciazy. bo bol piersi mozna zwalic na zle spanie i ugniatanie;) a mdlosci ze zjado sie cos starego. teraz czuje kopniaki malenstwa wiec chyba nie wiem jakbym to wytłumaczyla;)

no tak, zgadzam sie, ale w niektorych przypadkach kopnięcia dziecka te kobiety zwalały np na jakies gazy...

wiesz mi sie wydaje ze jak ktos nie przypuszcA ze jest w ciazy to moze zwalic na gazy:) niektore dzicie nie sa az tak bardzo ruchliwe i jeszcze jak ktos jest grubszy to moze slabiej odczuwac ruchy. Moja mama byla w podobnej sytuacji z najmlodsza siostra,o ciazy dowiedzila sie w 6 mies a w 7 juz urodzila:) siostra malo sie ruszala wiec ruchow nie zauwazyla. Mnie np alan kopal strasznie wiec bym sie napewno zczaila:D:D no ale takod ok 8 mies zaczal szalec a wczesniej tez moglabym zwalic na cos innego gdyby nie moj wielki brzulolek:D no i okresu nie mialam ,ja to mialam typowe objawy ciazy,chyba wszytkie jakie moga byc.

ja to mam co miesiac wszystkie typowe objawy ciazy nie bedac w ciazy.. :(
nawet czytajac wpisy o zwiekszonym apetycie tez nagle "zauwazylam" u siebie wiekszy apetyt, wrrr

reklama
Robiłam test- negatywny... ;( odłożyłam go na x czasu i pojawila się ledwie zauważalna 2 kreska ale to tak po 15 min wiec chyba sie już nie liczy... mam ogromnego dała a w dodatku okresu dalej nie mam...

Ostatnia edycja:
Do góry