reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

No ja mam ale tak sie waham chociaz juz moze powinnam sie zacząć nastawiać na powiększenie rodziny. Kilka dni temu mnie zemdliło,wczoraj też tak w ciągu dnia, przedwczoraj i wczoraj musiałam sie połozyc w ciagu dnia razem z corka bo oczy mi sie same zamykały,przytulanko było jedno 9dc z wytryskiem we mnie no i baaaaardzo bym sie zdziwiła ze zaciazyłam ale coz natura ma swoje prawa...

reklama
u mnie przed terminem @ byly normalne objawy PMSu. Dopiero po terminie @ doszla sennosc okropna. Test 5dni po terminie WIECZOREM - pozytywny. Na drugi dzien wizyta u gin-wczesna ciaza potwierdzona. Od ok 5tyg ciazy wzmoglo sie bieganie siusiu a teraz w 6tyg mdlosci:( No i oczywiscie caly czas przeokropna sennosc.

Zaciazylam oczywiscie wtedy kiedy nie myslalam o dziecku;) Wczesniej sie staralismy i nic z tego nie bylo:p

u mnie przed terminem @ byly normalne objawy PMSu. Dopiero po terminie @ doszla sennosc okropna. Test 5dni po terminie WIECZOREM - pozytywny. Na drugi dzien wizyta u gin-wczesna ciaza potwierdzona. Od ok 5tyg ciazy wzmoglo sie bieganie siusiu a teraz w 6tyg mdlosci:( No i oczywiscie caly czas przeokropna sennosc.

Zaciazylam oczywiscie wtedy kiedy nie myslalam o dziecku;) Wczesniej sie staralismy i nic z tego nie bylo:p
bo tak zazwyczaj jest:) oj pamietam ze ja to wiecznie bym spala na pocztaku ciazy:D:D i nudnosci wielkie...

no to gratulacje wielkie;) mi mdlosci i nudnosci przeszly z poczatkiem 9 tygodnia! zaczely sie tez ok 6 wiec 3 tygodnie mialam wyciete z zycia!

Oto moje objawy:
-zgaga,zatwardzenie,senność,bolesność piersi,często siusiam,boli mnie brzuch jak na okres,jestem rozkojarzona,wściekam się na wszystkich,no i napady żarłoctwa :-D
Mam nadzieje że we wtorek będą 2 krechy:-)

witam a ja nadal okresu nie mam nawet luteina nie pomogła... mam tylko brązowy śliz lekarz powiedział że musze czekać i niczego nie brać... kompletna masakra:-:)-(

jakis dzwiny ten lekarz....ja jeszcze u swojego nie bylam al ejka pojde to sie jego zapytam co w akiej syt trzena zrobic:)

w przyszłym tyg pójdę do innego... zobaczymy... znajoma mi powiedziała żebym zrobiła badania chormonalne ale je się robi podobno w poszczególnych dniach cyklu więc niewiem czy jak ja bym je zrobiła to czy byłyby wiarygodne..

reklama
Do góry