reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
u mnie szybko czas gna do przodu. Maly wlasnie mi zabkuje:) powoli zbiera sie do chodzenia takze musze miec oczy dookola glowy,tym bardziej ze wychowuje go sama:)

musisz miec nadzieje i nie myslec ciagle o dziecku ja jak wyluzowalam to od razu sie udalo stwierdzilam ze nie mgoe miec dzieci i nie bede o nich myslec i bach udalo sie tak niespodziewanie:)takze nie wymyslaj chorb tylko zmien gina

ja w ogole nie miałam żadnych objawów. Pare dni przed spodziewaną miesiączką wyskoczyła mi wielka krosta na brodzie ;p cóż - mam tak przed okresem. Bolały mnie piersi i podbrzusze - również jak przed okresem. Czekałam, czekałam i nic.. 8-9 dni po spodziewanej miesiączce coś mnie tknęło żeby zajść do apteki. Zrobiłam test, wynik pozytywny, umowilam się do ginekologa, który potwierdził ciążę, ale jak narazie bardzo słabiutką i malutką. 5tc. i tak do 9-10 tc nie działo się nic. Zadnych wymiotów, mdłości, nic. Chwilami to zastanawiałam się czy w tej ciąży jestem. Potem zaczeły się delikatne bóle brzucha i nadwrażliwość na zapachy ale przez pare dni. Teraz jestem w 18 tc i od 3 tyg dokuczają mi bóle żeber..

Kochane kobietki pisałam kilka dni temu ze okresu brak...no i nadal brak... temp np wczoraj 37,2 dzisiaj 37,5 :szok: a do apteki nie miałam jak sie wybrać bo mam troche chorą córcię...Mam taki mleczny śluz,nie czuje ze mi mokro tylko tak normalnie czyli nie sucho (ale wam zamotałam) co o tym myślicie?jutro pojade po test ale tez pewnie ok poludnia i czekac do rana nastepnego dnia czy mozna po poludniu jak sadzicie?

Kochane kobietki pisałam kilka dni temu ze okresu brak...no i nadal brak... temp np wczoraj 37,2 dzisiaj 37,5 :szok: a do apteki nie miałam jak sie wybrać bo mam troche chorą córcię...Mam taki mleczny śluz,nie czuje ze mi mokro tylko tak normalnie czyli nie sucho (ale wam zamotałam) co o tym myślicie?jutro pojade po test ale tez pewnie ok poludnia i czekac do rana nastepnego dnia czy mozna po poludniu jak sadzicie?

mozesz po poludniu jak ci sie kilka dni spoznia:) ja robilam 2 testy jednen tak ok 9 i wyszy 2 krrechy a drugi po 17 i tez wyszedl a bylam jeszcze przed spodziewanym okresem:)

Tak pewnie zrobię.Juz nie wiem czy sie cieszyć ze moze być ciąża czy płakać. Powiem wam ze człowiek który ma już jedno dziecko i to tak samodzielne jak moje to juz ma mieszane uczucia co do ciąży i pieluch ale chyba bym chciała drugie.Zawsze to dwoje dzieci.Jak to było u was z tym planowaniem kolejnego dziecka? A ta temp to tak jakby podwyzszona prawda?

reklama
Tak pewnie zrobię.Juz nie wiem czy sie cieszyć ze moze być ciąża czy płakać. Powiem wam ze człowiek który ma już jedno dziecko i to tak samodzielne jak moje to juz ma mieszane uczucia co do ciąży i pieluch ale chyba bym chciała drugie.Zawsze to dwoje dzieci.Jak to było u was z tym planowaniem kolejnego dziecka? A ta temp to tak jakby podwyzszona prawda?
tak temp podwyzszona. Ja mam jedno dziecko:) z drugim nie wie m jak bedzie bo nie mam z kim go miec:)

Do góry