Wisieńka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny trochę martwie się swoja ciążą i może wy powiecie mi co o ty sadzić. Ostatnią @ miałam 22 kwietnia. Cykle nieregularne, trzeci cykl po tabasch. Pierwszy 30 dni, drugi 35 dni trzeci brak@. Zrobiłam test 22 i 27 kwietnia oba negatywne. 31 maja byłam u gina, nie wykrył ciąży i dał duphaston na wywołanie @. 4 czerwca @ nie miałam nadal ale dziwnie się czułam, zrobiłam w środku dnia test i wyszły 2 kreski, rano następnego też 2. U gina byłam w poniedziałek 14 i to był nowy gin , niedelikatny, nieczuły i po prostu masakra. Zrobił mi usg i stwierdził 5-6 tydzień. Poj jego badaniu dostałam plamień i wylądowałam no izbie przyjęć. Tam kazali dalej jeść duphaston i się oszczędzać. 16 poszłam do starego gina. Pani doktor powiedziała, ze z ciążą wszystko jest w porządku i nie ma zagrożenia . Faktycznie wychodzi na Usg 6 tydzień, nie bije jeszcze serduszko. Z miesiączki tak jak na suwaczku powinien być 8. Gin powiedział, ze moze to byc wcześniejsza ciąża i mam przyjśc za tydzień zobaczyć jak i czy sie rozwija.Mnie juz nawet piersi nie bolą:-(Mam mdłości ale one nasilaja się po duphastonie i wstręt do mięsa ogromny. Ale wczesniej mocno bolały mnie piersi a teraz sa jakby nawet mniejsze. Boję sie okropnie czy z naszym dzwoneczkiem wszystko dobrze. Co myślicie?
Bafinka witam cię :-)
Bafinka witam cię :-)