reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

witam nowe staraczki mnie to już nosi z niepewnosci... dzis 48dc a okresu nadal nie ma robiłam test tydz temu i negatywny następnego chyba nie ma sensu robić... do gina ide w czwartek mam nadzieje ze powie mi coś konkretnego bo sie trochę tą sytuacją niepokoje.. podobno po tabsach okres powinien być reguralny... a tak pozatym co tam u was słychać? ja mam dzis stresujacy dzień byłam u promotora z praca a po południu mam ostatni egzam... i koniec:-)

reklama
najlepiej w dniu spodziewanego oresu:) ja zrobila ze 2 dni przed i tez wyszedl:) takze wydaje mi sie ze kolo tej daty:)ale jak by wyszedl negatywnie a okresu by nie bylo to do lekarza warto sie wybrac bo znam przypadki gdzie testy wychodzile negatynie a dziewczyny w ciazy byly:)

W moim przypadku było tak, że juz po kilku dniach czułam, że jestem w ciąży, ale pierwszy test zrobiony w dniu spodziewanej miesiączki był negatywny, dopiero drugi 3 dni później, okazał się trafny.
Od początku niemal chodziłam strasznie zmęczona, a po 2 tygodniach od złotego strzału miałam coś na kształt @, ale tylko 2 dni i brązowe.

Kiedy obudziłam się po nocy w trakcie której moje maleństwo zostało poczęte już wiedziałam że jestem w ciąży:) przeczucie:) a jeśli chodzi o objawy to miałam niesamowity apetyt na sok grejfrutowy, ponieważ mój organizm potrzebował zakwaszenia. Miałam raz lub dwa zawroty głowy i nadwrażliwość na zapachy. Na dwa dni przed terminem spodziewanej miesiączki miałam w nocy bóle brzucha, które nie pozwalały spać, po dwóch nocach ustały.

kolejny dzień, a ja nadal nie mam miesiączki...
żadnych bóli nie ma, ani brzucha piersi też już powoli przestają boleć. Oglądałam brodawki i są nadal takie jak zawsze, nie powiększyły się.
Jeżeli do jutra nie dostanę okresu to robię test, a w piątek idę do lekarza.

Ja jestem aktualnie w 12tc i ani razu nie zabolały mnie piersi, a podobno jest to regułą. Dlatego nie martw się... I kup dobry test, podobno jednym z lepszych jest Quick Vue

reklama
Do góry