reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Dziewczyny ja dopiero pierwszy raz staram się o dzidziusia. Ostatnią @ miałam 20 maja, potem wykorzystałam dni płodne na starania, ale nie wiem co z tego wyniknie gdyż nigdy nie miałam regularnej miesiączki. Obecnie jestem po 2 testach oba niestety negatywne, ale jeszcze się nie załamuję gdyż może za wcześnie je zrobiłam. Co do objawów to przy dotyku odczuwam ból piersi no i męczą mnie zachcianki żywieniowe. W poprzednim tygodniu miałam problemy z drogami moczowymi, ale leczyłam się naturalnie( woda z sokiem żurawinowym) już na szczęście przeszło, obecnie zauważam że częściej chodzę siku no i czasami mam zgagę i zaparcia. Najgorsze jest to że boję się że tylko się nakręcam :( poradźcie mi co mam zrobić. Kiedy wykonać kolejny test?

jak mialas 20 maja to mysle ze pod koniec tego miesiaca:) na zachcianki to chyba za wczesnie,ja dopiero mialam je ok 6 mies:) ale kady moze m iec w sumie inaczej:)

a ja mam pytanko , nie robilam nowego tematu bo nie chce zaśmiecać a na forum o antykoncepcji nikt juz sie nie pojawia-wiec postanowilam zapytac tu ;) mam nadzieje ze nie bd problemu ,czy któraś z was miała styczność z tabletką "escapelle" ? bo ja brałam w 14.d.c w 40-stej godzinie a 12 była wpadka . czyli wychodzi na to ze dni plodne . po 5 dniach dostałam krwawienia <okresu?> bylo normalne , lekko bolal brzuch jak zawsze podczas okresu -ale jednak było to o 10 dni za wczesnie . teraz akurat powinnam normalnie dostac @ a go nie ma . czy to znaczy ze d.c mam liczyc od tego krwawienia po tabletce ?bo juz nie wiem czy tak musi byc , czy tabl nie zadziałała. pozdrawiam ;)

zrob nastepny test za jakis tydzien najwczesniej i nie zalamuj sie bo sama mowisz ze masz nie regularne wiec moglobyc za wczesnie

Inez moja kolezanka kiedys ja wziela i dostala pozniej krwawienia lekarz powiedzial ze to normalne a na @ powinnas chyba poczekac a jeszcze niedawno chcialas miec dziecko..?

chciałam , ale teraz nie czas na maleństwo .trzeba wszystko sobie poukładać .zastanawiałam się właśnie , czy liczyć to krwawienie jako miesiączkę czy nie . dziękuje za odpowiedz ;)

hej dziewczyny no niestety @ pojawiła sie i z nadzieji nici a szkoda:-(. Ale teraz kolejne dni płodne i może tym razem sie uda:happy: w kazdym badź razie nadzieje trzeba miec! Tylko szkoda że to tak długo trwa:-(

Dziewczyny ja dopiero pierwszy raz staram się o dzidziusia. Ostatnią @ miałam 20 maja, potem wykorzystałam dni płodne na starania, ale nie wiem co z tego wyniknie gdyż nigdy nie miałam regularnej miesiączki. Obecnie jestem po 2 testach oba niestety negatywne, ale jeszcze się nie załamuję gdyż może za wcześnie je zrobiłam. Co do objawów to przy dotyku odczuwam ból piersi no i męczą mnie zachcianki żywieniowe. W poprzednim tygodniu miałam problemy z drogami moczowymi, ale leczyłam się naturalnie( woda z sokiem żurawinowym) już na szczęście przeszło, obecnie zauważam że częściej chodzę siku no i czasami mam zgagę i zaparcia. Najgorsze jest to że boję się że tylko się nakręcam :( poradźcie mi co mam zrobić. Kiedy wykonać kolejny test?

Witam Cię serdecznie jesteś w podobnej sytuacji do mojej tylko że dziś masz 29dc? a ja mam 50! też wydaje mi się że mam objawy ale może sobie wkręcam... testy negatywne dziś ide do gina więc będe cos wiedzieć. Trzeba mieś nadzieję może nam się uda a jak nie to w następnym cyklu będziemy obie się starać:-)

witam wszystkich. Jest mi strasznie źle moja nadzieja umarła:-( właśnie wróciłam od cina i na usg ani śladu mojego maleństwa... a to już 50dc a gin nie dal mi nawet nic na wywołanie bo pow że mam tak rozregulowany cykl że to mogło by tylko zaszkodzić:-( mam czekac za tydz następna wizyta

reklama
dziewczyny dostałam @ :D
dzidziusia na razie nie będzie, ale znając mnie to jeszcze tu do was zawitam za jakiś czas :p
trzymam kciuki za was wszystkie i mam nadzieję, że długo już nie będziecie musiały czekać na ciążę i, że wszystko pójdzie po waszej myśli :)
pozdrawiam was gorąco :)

Do góry