reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to ciąża??? Objawy bardzo wczesnej ciąży

reklama
Dziewczyny ja dopiero pierwszy raz staram się o dzidziusia. Ostatnią @ miałam 20 maja, potem wykorzystałam dni płodne na starania, ale nie wiem co z tego wyniknie gdyż nigdy nie miałam regularnej miesiączki. Obecnie jestem po 2 testach oba niestety negatywne, ale jeszcze się nie załamuję gdyż może za wcześnie je zrobiłam. Co do objawów to przy dotyku odczuwam ból piersi no i męczą mnie zachcianki żywieniowe. W poprzednim tygodniu miałam problemy z drogami moczowymi, ale leczyłam się naturalnie( woda z sokiem żurawinowym) już na szczęście przeszło, obecnie zauważam że częściej chodzę siku no i czasami mam zgagę i zaparcia. Najgorsze jest to że boję się że tylko się nakręcam :( poradźcie mi co mam zrobić. Kiedy wykonać kolejny test?

jak mialas 20 maja to mysle ze pod koniec tego miesiaca:) na zachcianki to chyba za wczesnie,ja dopiero mialam je ok 6 mies:) ale kady moze m iec w sumie inaczej:)

a ja mam pytanko , nie robilam nowego tematu bo nie chce zaśmiecać a na forum o antykoncepcji nikt juz sie nie pojawia-wiec postanowilam zapytac tu ;) mam nadzieje ze nie bd problemu ,czy któraś z was miała styczność z tabletką "escapelle" ? bo ja brałam w 14.d.c w 40-stej godzinie a 12 była wpadka . czyli wychodzi na to ze dni plodne . po 5 dniach dostałam krwawienia <okresu?> bylo normalne , lekko bolal brzuch jak zawsze podczas okresu -ale jednak było to o 10 dni za wczesnie . teraz akurat powinnam normalnie dostac @ a go nie ma . czy to znaczy ze d.c mam liczyc od tego krwawienia po tabletce ?bo juz nie wiem czy tak musi byc , czy tabl nie zadziałała. pozdrawiam ;)

zrob nastepny test za jakis tydzien najwczesniej i nie zalamuj sie bo sama mowisz ze masz nie regularne wiec moglobyc za wczesnie

Inez moja kolezanka kiedys ja wziela i dostala pozniej krwawienia lekarz powiedzial ze to normalne a na @ powinnas chyba poczekac a jeszcze niedawno chcialas miec dziecko..?

chciałam , ale teraz nie czas na maleństwo .trzeba wszystko sobie poukładać .zastanawiałam się właśnie , czy liczyć to krwawienie jako miesiączkę czy nie . dziękuje za odpowiedz ;)

hej dziewczyny no niestety @ pojawiła sie i z nadzieji nici a szkoda:-(. Ale teraz kolejne dni płodne i może tym razem sie uda:happy: w kazdym badź razie nadzieje trzeba miec! Tylko szkoda że to tak długo trwa:-(

Dziewczyny ja dopiero pierwszy raz staram się o dzidziusia. Ostatnią @ miałam 20 maja, potem wykorzystałam dni płodne na starania, ale nie wiem co z tego wyniknie gdyż nigdy nie miałam regularnej miesiączki. Obecnie jestem po 2 testach oba niestety negatywne, ale jeszcze się nie załamuję gdyż może za wcześnie je zrobiłam. Co do objawów to przy dotyku odczuwam ból piersi no i męczą mnie zachcianki żywieniowe. W poprzednim tygodniu miałam problemy z drogami moczowymi, ale leczyłam się naturalnie( woda z sokiem żurawinowym) już na szczęście przeszło, obecnie zauważam że częściej chodzę siku no i czasami mam zgagę i zaparcia. Najgorsze jest to że boję się że tylko się nakręcam :( poradźcie mi co mam zrobić. Kiedy wykonać kolejny test?

Witam Cię serdecznie jesteś w podobnej sytuacji do mojej tylko że dziś masz 29dc? a ja mam 50! też wydaje mi się że mam objawy ale może sobie wkręcam... testy negatywne dziś ide do gina więc będe cos wiedzieć. Trzeba mieś nadzieję może nam się uda a jak nie to w następnym cyklu będziemy obie się starać:-)

witam wszystkich. Jest mi strasznie źle moja nadzieja umarła:-( właśnie wróciłam od cina i na usg ani śladu mojego maleństwa... a to już 50dc a gin nie dal mi nawet nic na wywołanie bo pow że mam tak rozregulowany cykl że to mogło by tylko zaszkodzić:-( mam czekac za tydz następna wizyta

reklama
dziewczyny dostałam @ :D
dzidziusia na razie nie będzie, ale znając mnie to jeszcze tu do was zawitam za jakiś czas :p
trzymam kciuki za was wszystkie i mam nadzieję, że długo już nie będziecie musiały czekać na ciążę i, że wszystko pójdzie po waszej myśli :)
pozdrawiam was gorąco :)

Do góry