fikusek1988
Mama Alanka:)
bedzie dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny ja dopiero pierwszy raz staram się o dzidziusia. Ostatnią @ miałam 20 maja, potem wykorzystałam dni płodne na starania, ale nie wiem co z tego wyniknie gdyż nigdy nie miałam regularnej miesiączki. Obecnie jestem po 2 testach oba niestety negatywne, ale jeszcze się nie załamuję gdyż może za wcześnie je zrobiłam. Co do objawów to przy dotyku odczuwam ból piersi no i męczą mnie zachcianki żywieniowe. W poprzednim tygodniu miałam problemy z drogami moczowymi, ale leczyłam się naturalnie( woda z sokiem żurawinowym) już na szczęście przeszło, obecnie zauważam że częściej chodzę siku no i czasami mam zgagę i zaparcia. Najgorsze jest to że boję się że tylko się nakręcam poradźcie mi co mam zrobić. Kiedy wykonać kolejny test?