Witam Mam 6 tygodniową córeczkę. Od 1 tygodnia karmiłam ja mlekiem NAN, natomiast z uwagi na mocne ulewanie pani pediatra zaleciła zmianę na NAN A.R. (w 3 tygodniu). Zanim zmieniliśmy mleko córka robiła żółtawe kupki, natomiast po zmianie mleka początkowo były gęste o barwie ciemno zielonej (raz na 3 dni), od 3 dni robiła już 2 razy dziennie takie bardzo wodniste, natomiast dzisiaj zrobiła już 4 razy o barwie jasno zielnej-żółtawej o wodnistej konsystencji. Czytam po internecie czy to może być objawem alergii....
kilka dni temu pani pediatra zobaczyła wysypkę na główce (wyleczyliśmy mączką) i krostki na twarzy dziecka. Stwierdziła, że to nie alergia na mleko i nakazała kontynuować NAN A.R. Policzki córki są takie suche, chropowate, ale nie czerwone. Generalnie nie jest płaczliwa, jest grzeczna, ma apetyt i co 3,4-5 godzin wypija 120ml mleka.
Czy owe kupki to problem do zmartwień?
kilka dni temu pani pediatra zobaczyła wysypkę na główce (wyleczyliśmy mączką) i krostki na twarzy dziecka. Stwierdziła, że to nie alergia na mleko i nakazała kontynuować NAN A.R. Policzki córki są takie suche, chropowate, ale nie czerwone. Generalnie nie jest płaczliwa, jest grzeczna, ma apetyt i co 3,4-5 godzin wypija 120ml mleka.
Czy owe kupki to problem do zmartwień?
Ostatnia edycja: