paola121214
Fanka BB :)
Tak na pewno nie jesteś w ciążyMyślicie że test 16 dni po stosunku powinien już pokazywać wyraźny wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak na pewno nie jesteś w ciążyMyślicie że test 16 dni po stosunku powinien już pokazywać wyraźny wynik
test jest negatywny. Będąc dwa dni po terminie, kreska teoretycznie powinna być już widoczna.Cześć, nie wiem sama co myśleć... okres powinnam dostać dwa dni temu, nadal go brak, brak również bólu brzucha. Od wczoraj mam na papierze brązowe plamienie (przez moment przy próbie z badania szyjki wydzielina była jasnoczerwona pomieszana z przezroczystym śluzem). Test robiłam wczoraj, ale nie było widać kreski (oczywiście doszukiwałam się jej). Dziś zrobiłam drugi test i wyszło takie coś. Sama nie wiem czy już świruje czy może faktycznie coś zaczyna przebijać. Dodam, że wahają mi się temperatury, ale nie mierzyłam ich cały cykl. Temperatury wynoszą od 36.7 do nawet i 37.3. Zdjęcia były robione w ciągu 4 minut od wykonania testu.
Proszę o pomoc.
dla mnie również wygląda raczej na negatywny , może jak się bardzo bardzo przyjrzysz to coś tam przebija . Masz regularne cykle , wiesz kiedy była owulacja ? Możesz powtórzyć test jutro rano , ewentualnie jak jesteś bardzo niecierpliwa to dzisiaj tylko wtedy postaraj się nie pić i nie sikać 2-3 h żeby mocz był jak najmniej rozcieńczony , no i może kup sobie 2 testy różnych firmCześć, nie wiem sama co myśleć... okres powinnam dostać dwa dni temu, nadal go brak, brak również bólu brzucha. Od wczoraj mam na papierze brązowe plamienie (przez moment przy próbie z badania szyjki wydzielina była jasnoczerwona pomieszana z przezroczystym śluzem). Test robiłam wczoraj, ale nie było widać kreski (oczywiście doszukiwałam się jej). Dziś zrobiłam drugi test i wyszło takie coś. Sama nie wiem czy już świruje czy może faktycznie coś zaczyna przebijać. Dodam, że wahają mi się temperatury, ale nie mierzyłam ich cały cykl. Temperatury wynoszą od 36.7 do nawet i 37.3. Zdjęcia były robione w ciągu 4 minut od wykonania testu.
Proszę o pomoc.
Tak raczej mam regularne, z moich obserwacji wynika, że do zagnieżdżania mogło dojść ok 3/4 kwietniadla mnie również wygląda raczej na negatywny , może jak się bardzo bardzo przyjrzysz to coś tam przebija . Masz regularne cykle , wiesz kiedy była owulacja ? Możesz powtórzyć test jutro rano , ewentualnie jak jesteś bardzo niecierpliwa to dzisiaj tylko wtedy postaraj się nie pić i nie sikać 2-3 h żeby mocz był jak najmniej rozcieńczony , no i może kup sobie 2 testy różnych firm![]()
facelle lubi pokazywać fałszywie dodatnia kreskę.Tak raczej mam regularne, z moich obserwacji wynika, że do zagnieżdżania mogło dojść ok 3/4 kwietnia
Chyba spróbuję zrobić jeszcze jeden test, może tym razem facelle
Cały czas mam lekkie brązowe plamienia, ale widoczne tylko na papierze
Dziękuję bardzo za odpowiedź![]()
mnie naprzyklad fecalle nigdy nie oszukały a pinki już kilka razy także no .. ja bym powiedziała odwrotniefacelle lubi pokazywać fałszywie dodatnia kreskę.
Pink płytkowy już lepiej wybrać albo najprościej iść na betę i masz czarno na białym.
Cześć, nie wiem sama co myśleć... okres powinnam dostać dwa dni temu, nadal go brak, brak również bólu brzucha. Od wczoraj mam na papierze brązowe plamienie (przez moment przy próbie z badania szyjki wydzielina była jasnoczerwona pomieszana z przezroczystym śluzem). Test robiłam wczoraj, ale nie było widać kreski (oczywiście doszukiwałam się jej). Dziś zrobiłam drugi test i wyszło takie coś. Sama nie wiem czy już świruje czy może faktycznie coś zaczyna przebijać. Dodam, że wahają mi się temperatury, ale nie mierzyłam ich cały cykl. Temperatury wynoszą od 36.7 do nawet i 37.3. Zdjęcia były robione w ciągu 4 minut od wykonania testu.
Proszę o pomoc.