Przebija druga kreseczkaWitam,
Test robiony w dniu spodziewanej miesiączki rano. Co o nim sądzicie?
reklama
Kitsune
Moderator
Zdjęcia kiepskiej jakości, ale coś różowego przebija. Najlepiej powtórzyć (najlepiej innej firmy) albo skoczyć na betę z krwi która da 100% pewnościWitam,
Test robiony w dniu spodziewanej miesiączki rano. Co o nim sądzicie?
Czy to są testy facelle z Rossmana?Myślicie że na tym 1 zdjęciu samego paska nie ma prześwitu
Te testy pokazują kreskę fabryczną nawet czasami różową o czasie a ciąży brak
Ja parę razy już widziałam cień na teście którego się nie dało uchwycić na zdjęciu i ciąży nie było.
fiolria2321
Początkująca w BB
testy z apteki doz super czułeCzy to są testy facelle z Rossmana?
Te testy pokazują kreskę fabryczną nawet czasami różową o czasie a ciąży brak
Ja parę razy już widziałam cień na teście którego się nie dało uchwycić na zdjęciu i ciąży nie było.
fiolria2321
Początkująca w BB
MartaMarkry
Fanka BB :)
błagam.. jeśli nie wyszło nic na czterech, to na piątym też nie będzie jeśli nie ma.A o tym co myślicie
Negatywny.. rozumiem, że pewnie wyczekujesz na dwie kreski, ale wszystko wskazuje, że na chwilę obecną nic z tego i trzeba działać dalej.
fiolria2321
Początkująca w BB
Ten pierwszy mnie zmylił to zdjęcie, myślicie że już nie warto testować? Sprawdziłam dokładnie i jednak mam 24 dcbłagam.. jeśli nie wyszło nic na czterech, to na piątym też nie będzie jeśli nie ma.
Negatywny.. rozumiem, że pewnie wyczekujesz na dwie kreski, ale wszystko wskazuje, że na chwilę obecną nic z tego i trzeba działać dalej.
Lina_88
Zaangażowana w BB
Ale co mamy myśleć? Przecież tutaj nic nie widać. Rozumiem, że jeżeli bardzo pragniesz ciąży to dopatrujesz się tej drugiej kreseczki. No ale nic Ci to nie da że będziesz tutaj na forum wstawiała co chwilę negatywne testy.A o tym co myślicie
reklama
blanny
Fanka BB :)
Myślę, że powinnaś przestać rozkładać testy. Negatywny.A o tym co myślicie