W
Weronika_21356
Gość
Nie trzeba dobrze pojadę do lekarza.
Brat ma przyjechać. Lub chłopak.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No faktycznie, świetny powód, żeby wypisywać takie rzeczy i nie szanować swojego życia. Jak się bawi twoimi uczuciami to nie jest ciebie wart. Proszę cię, jedź na IP i szanuj swoje życie i siebie, bo nikt inny za ciebie tego nie zrobi.Przez byłego chłopaka, ktory chce wrócić po czasie.
jesteś zakompleksiona , nienormalna .. dla jakiegoś fraj era poświęcisz swoje życie ?Przez byłego chłopaka, ktory chce wrócić po czasie.
to chłopak, były chłopak?Nie trzeba dobrze pojadę do lekarza.
były w końcu czy teraźniejszy ?Nie trzeba dobrze pojadę do lekarza.
No mam nadzieję, że się do lekarza wybierzesz! Mamy wszystkie Twoje dane łącznie z adresem, więc wysłanie patrolu serio nie jest problemem. Przestań takie coś wypisywać. Nikt tutaj ci nie chce zaszkodzić, a chcemy ci pomóc. Jesteś młoda, masz całe życie przed soba!!!!!!!!!Nie będę tutaj siedzieć na internecie.
i proszę cię jak następnym razem będziesz chciała uprawiać seks to użyjcie prezerwatyw lub tabletek antykoncepcyjnych.Nie będę tutaj siedzieć na internecie.
podała dane, ona istnieje na fb..A ja mam wrażenie że to cały czas jest troll. Aż mi się nie chce wierzyć że to może pisać „normalna” osoba…